18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τρίκαλα: Η πρώτη πόλη στην Ελλάδα με 5G ταχύτητες στο Διαδίκτυο

    Τα Τρίκαλα είναι μία πόλη που πραγματικά καινοτομεί σε θέματα τεχνολογιών στη χώρα μας. Μία “smart city” για την Ελλάδα που, μεταξύ άλλων, διαθέτει λεωφορεία χωρίς οδηγό, Wi-Fi σε όλη την πόλη, τηλεϊατρικές υπηρεσίες αλλά και την διαδικτυακή πλατφόρμα e-Dialogos, μέσω της οποίας οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη δημόσια ζωή της πόλης και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

    5g

    Τώρα γίνονται η πρώτη πόλη της Ελλάδας που αναμένεται να υποδεχθεί, πιλοτικά, ταχύτητες 5G.

    Μάλιστα το Δ.Σ. Τρικκαίων αναμένεται να εγκρίνει σε συνεδρίασή του τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής/Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την εγκατάσταση πιλοτικού δικτύου 5G στην πόλη των Τρικάλων.

    Μία “έξυπνη” πόλη που θα ανοίξει το δρόμο για το 5G στη χώρα μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles