20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Troll: Ολική… καταστροφή στο Όσλο αποκαλύπτει το νέο trailer

    Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer του Troll, της νέας νορβηγικής ταινίας φαντασίας σε σκηνοθεσία του Roar Uthaug, γίνεται σαφές ότι κάτι πολύ ανησυχητικό συμβαίνει στο βουνό.

    Ο Uthaug είναι ο σκηνοθέτης του Tomb Raider και του thriller The Wave. Η νέα του ταινία για το Netflix συνδυάζει τα μαγικά στοιχεία και το παραμύθι, εξερευνώντας παράλληλα πως θα αλληλοεπιδρούσαν τα αρχαία πλάσματα με το σύγχρονο κόσμο. Το trailer δείχνει ότι κάτι είναι παγιδευμένο στο βουνό του Dovre. Όταν ένα τεράστιο troll ξυπνά μετά από χιλιάδες χρόνια, ξεκινά να καταστρέφει ό,τι συναντά μπροστά του, πλησιάζοντας γρήγορα το Oslo.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ine Marie Wilmann, Kim S. Falck-Jørgensen, Mads Sjøgård Pettersen και Gard B. Eidsvold και θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix την 1η Δεκεμβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    The Last Of Us: Έρχεται τον Ιανουάριο στο HBO Max

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles