23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Tulsa King: Χτίζει την αυτοκρατορία του ο Sylvester Stallone στο επίσημο trailer

    Η αντίστροφη μέτρηση για το επερχόμενο δράμα του Sylvester Stallone, το «Tulsa King», έχει ξεκινήσει και η Paramount έδωσε στην κυκλοφορία το επίσημο trailer. Στο επίκεντρο του νέου clip βρίσκεται η μαφία της Νέας Υόρκης και ένας μυστήριος τύπος, ο οποίος δεν έλαβε την υποδοχή που περίμενε από τα αφεντικά του μετά από 25 χρόνια σιωπής και… φυλακής.

    Το Tulsa King θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου στο Paramount Plus και πρωταγωνιστούν, εκτός από το Stallone, οι Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza και Jay Will.

    Η σειρά θα ακολουθήσει την ιστορία του Dwaight “General” Manfredi, ο οποίος εξορίζεται από τη μαφιόζικη οικογένειά του στην Tulsa και θα στήσει μια νέα αυτοκρατορία με την υποστήριξη των φίλων του. Φυσικά, η εκδίκηση είναι ένα θέμα που πέφτει στο τραπέζι.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Ξέχασε να πάρει δώρο στη γυναίκα του και το… τερμάτισε για να επανορθώσει

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles