19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Tutorial ενίσχυσης Wi-Fi made in Greece

    Δεν είναι ανάγκη να κυκλοφορείτε μόνο με ταψί. Ή με ένα μεγάλο σουρωτήρι. Υπάρχουν και “μικρότερες” λύσεις για να ενισχύσετε το σήμα του Wi-Fi σας και αυτό θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ένα εντελώς ελληνικό tutorial, για να δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε σημαντικά καλύτερο σήμα, αν χρησιμοποιείτε USB ασύρματη κάρτα δικτύου.

    O χρήστης romeozani με πολύ απλά λόγια εξηγεί πώς μπορείτε να “κλέψετε” από την προίκα της μαμάς ή της γιαγιάς ένα μεταλλικό πιατάκι για σερβίρισμα (συνήθως το συγκεκριμένο χρησιμοποιείται για μία μικρή μερίδα κεφτεδάκια) και να το κάνετε τον απόλυτο ενισχυτή του της USB ασύρματης κάρτας δικτύου σας.

    Η λογική είναι ανάλογη του “κόλπου” που σας είχαμε πει με το ταψί, αλλά και το μεγάλο μεταλλικό σουρωτήρι, τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο. Η αλήθεια είναι όμως πως η συγκεκριμένη λύση είναι αρκετά πιο κομψή. Δοκιμάστε το. Λειτουργεί;

    Υ.Γ. Το digitallife.gr δεν φέρει την ευθύνη για όσα μεταλλικά πιατάκια εξαφανιστούν από τις κουζίνες των μαμάδων. Αυτό ισχύει και για τα ταψιά και για τα σουρωτήρια.

    Ευχαριστούμε τον +Γιάννη

     

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles