15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Twitter πείραμα εμφανίζει tweets από χρήστες που δεν ακολουθείτε!

    Το Twitter δεν επιτρέπει φιλίες όπως το Facebook ή συνδέσεις όπως το LinkedIn, αλλά λειτουργεί όμοια με το Google+ έχοντας ως λειτουργία το follow. Κάθε χρήστης ακολουθεί άλλους χρήστες και με τον τρόπο αυτό μπορεί και βλέπει τα tweets αυτών στην αρχική του σελίδα.

    twitteripo3

    Ένα νέο Twitter πείραμα έρχεται να αλλάξει εν μέρη όσα ισχύουν για το follow, καθώς χρήστες αναφέρουν πως βλέπουν στην αρχική τους σελίδα tweets από λογαριασμούς τους οποίους δεν ακολουθούν. Όχι, δεν πρόκειται για tweets διαφημίσεις, αλλά για tweets τα οποία προέρχονται από λογαριασμούς τους οποίους ακολουθούν λογαριασμοί τους οποίους ακολουθούν οι χρήστες. Μπερδευτήκατε;

    Με απλά λόγια, εφόσον εγώ ακολουθώ έναν χρήστη, το Twitter κρίνει πως όσους ακολουθεί ο χρήστης ίσως ενδιαφέρουν κι εμένα. Δείτε το ως μια σύνδεση όχι πρώτου βαθμού, αλλά δευτέρου βαθμού.

    Με τον τρόπο αυτό, το Twitter μπορεί εύκολα να καθοδηγήσει νέους χρήστες οι οποίοι δεν ακολουθούν πολλούς λογαριασμούς, όμως ίσως εκνευρίσει έμπειρους λογαριασμούς με ήδη γεμάτη την αρχική σελίδα τους.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles