21.8 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Twilight: Έρχεται τηλεοπτική σειρά για την επική περιπέτεια βρικολάκων

    Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως η μοίρα κάθε επιτυχημένου βιβλίου που έγινε ταινία είναι πλέον να μεταφερθεί και σε τηλεοπτική σειρά. Μετά το προσφάτως ανακοινωθέν TV show Harry Potter, η επική περιπέτεια βρικολάκων Twilight φαίνεται πως βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης, προκειμένου να κάνει «απόβαση» στην τηλεόραση.

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η τηλεοπτική σειρά Twilight βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια, σε σημείο που δεν έχει ακόμη δίκτυο ή συγγραφέα. Η Lionsgate, το στούντιο που κατέχει τα δικαιώματα του Twilight Saga, ψάχνει για συγγραφικό ταλέντο, ενώ η Stephenie Meyer, η συγγραφέας των βιβλίων, αναμένεται να συμμετάσχει στην ανάπτυξη της σειράς.

    Το πρώτο βιβλίο Twilight εκδόθηκε το 2007, εξαπολύοντας ένα κύμα παραφυσικού ρομαντισμού για νεαρούς ενήλικες. Στο επίκεντρο της δράσης βρίσκεται η Bella Swan, ένα εντελώς φυσιολογικό κορίτσι που μετακομίζει στο Forks της Ουάσιγκτον και συναντά το μυστηριώδη, μελαγχολικό Edward Cullen, ο οποίος αποδεικνύεται βαμπίρ. Η σειρά αποτελείται από τέσσερα βιβλία που προσαρμόστηκαν σε πέντε ταινίες με πρωταγωνιστές τους Kristen Stewart, Robert Pattinson και Taylor Lautner. Μέχρι στιγμής καμία περεταίρω πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή και δεν υπάρχει ακόμη χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει η σειρά Twilight.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Αυτές είναι οι 10 πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία του (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles