15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Twitter: Μαζικό update σε 7 εφαρμογές!

    Το Twitter ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog του μία σειρά από αλλαγές στις επτά διαφορετικές εφαρμογές του, οι οποίες είναι οι εξής: Android app, iPhone app, iPad app, Mac app, twitter.com, mobile.twitter.com και TweetDeck. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αλλαγές αυτές σε κάθε εφαρμογή.

    twitter

    Αλλαγές που ισχύουν για όλες τις Twitter εφαρμογές

    Αρχικά, τα Direct Messages ή αλλιώς τα DM, τα γνωστά άμεσα μηνύματα του Twitter, συγχρονίζονται πλέον αυτόματα σε όλες τις εφαρμογές. Αυτό σημαίνει πως αν ο χρήστης διαβάσει ένα DM από το smartphone του, τότε το DM αυτό δε θα φαίνεται ως νέο από άλλη συσκευή, αλλά θα φαίνεται ως αναγνωσμένο. Το μόνο που αρκεί, είναι να έχεις όλες τις εφαρμογές σου ενημερωμένες στην τελευταία έκδοση.

    Αλλαγές που ισχύουν για Android, iPhone, iPad και το mobile.twitter.com

    Twitter update for seven different apps

    Έχουμε δύο σημαντικές βελτιώσεις στην αναζήτηση. Όταν ο χρήστης πληκτρολογεί μία αναζήτηση για να βρει κάποιον άλλο χρήστη, τότε στα αποτελέσματα θα εμφανίζονται χρήστες με το μίνι βιογραφικό τους, για πιο εύκολη αναγνώριση τους. Σέρνοντας προς τα αριστερά, μπορείς να δεις περισσότερους χρήστες. Επίσης, αν αναζητείς tweets, μία επιλογή θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης και θα σε ειδοποιεί για τυχόν νέα αδιάβαστα tweets.

    Αλλαγές που ισχύουν για iPhone

    Έχουμε κι εδώ δύο σημαντικές προσθήκες. Αρχικά, στο μενού προστίθεται ένα νέο εικονίδιο για την επιλογή People, όπως και στην εφαρμογή για Android, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να ανακαλύπτει νέους χρήστες για να ακολουθήσει. Επίσης, η απάντηση (reply) σε ένα tweet γίνεται ευκολότερη με την προσθήκη ενός κατάλληλου πλαισίου στις πληροφορίες ενός tweet.

    Αλλαγές που ισχύουν για Mac

    Στην επιλογή Connect του μενού προστίθεται και η επιλογή Interactions, παρέα με την επιλογή Mentions, όπως ακριβώς είναι διαμορφωμένη και η web έκδοση του Twitter. Ο χρήστης με τον τρόπο αυτό θα μπορεί να βλέπει τα favorites και retweets που δέχεται. Επίσης, η εφαρμογή για Mac δέχεται έξι νέες γλώσσες, της Δανίας, των Φιλιππίνων, της Φινλανδίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Ταϊλάνδης.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles