15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Twitter: “Μπλόκο” στις φωτογραφίες που αναρτώνται χωρίς τη συγκατάθεση των εικονιζόμενων

    Μια περίοδο αλλαγών φαίνεται να διέρχεται το Twitter, καθώς, προ λίγων ημερών ο συνιδρυτής της εταιρείας Τζακ Ντόρσεϊ ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του CEO χωρίς να αναλύσει τους λόγους, παραχωρώντας τη θέση του στον μέχρι πρότινος επικεφαλής του τεχνολογικού τομέα Παράγκ Αγκραβάλ. Το Twitter ανακοίνωσε ακόμα μια αλλαγή, που σχετίζεται με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

    Νέα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

    Από εδώ και πέρα, θα απαγορεύει την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στην πλατφόρμα του χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου που εικονίζεται σ’ αυτά. Με βάση την πολιτική προσωπικών δεδομένων που ακολουθεί η εταιρεία, απαγορεύεται να δημοσιοποιούνται στοιχεία όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις και ταυτότητες άλλων προσώπων.
    Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση: «Όταν ενημερωνόμαστε από τα εικονιζόμενα πρόσωπα ή από εκπροσώπους τους, ότι δεν συναίνεσαν στο μοίρασμα των φωτογραφιών ή των βίντεό τους, θα τα αφαιρούμε».

    Διαβάστε επίσης: “Lian”: Η καινοτόμος μάσκα που αντιδρά στην online συμπεριφορά μας (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles