13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Two & A Half Men: Δείτε πως είναι σήμερα ο «Τζέικ», σε ηλικία 27 έτων

    Ένα από τα πιο πετυχημένα sitcoms της δεκαετίας του ’00 είναι φυσικά το Two & A Half Men. Η σειρά του Chuck Lorre αφορά τον Alan, πατέρα ενός έφηβου αγοριού που μετακομίζει στον αδερφό του Charlie μετά το – δαπανηρό – διαζύγιό του. Ο “Half Man” του τίτλου είναι ο Τζέικ, ο γιος του Alan τον οποίον υποδύεται για 10 σεζόν ο Angus T. Jones.

    Ωστόσο, κατά την δέκατη σεζόν, παραιτήθηκε από το show και την ηθοποιία γενικότερα, ισχυριζόμενος ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα έρχεται σε αντίθεση με τις θρησκευτικές του αντιλήψεις. Στα επεισόδια, ώστε να καλυφτεί η απουσία του, το σενάριο τον ήθελε να «φεύγει για το κολέγιο». Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός επέστρεψε για το φινάλε της σειράς.

    O Angus T. Jones σε ηλικία 17 ετών.

    Μετά το φινάλε του Two & A Half Men, o Angus T. Jones δεν εμφανίστηκε ξανά στην μικρή ή την μεγάλη οθόνη. Η μόνη του επαφή με το κοινό είναι από το instagram του, όπου ανεβάζει σπάνια. Η τελευταία του ανάρτηση έγινε τον Μάρτιο του 2020 όπου ο ίδιος γράφει ότι θα ασχοληθεί από εδώ και πέρα με την μουσική. Ωστόσο, δεν έχουμε ακούσει κάποιο δείγμα του.

    Η τελευταία εικόνα του Angus T. Jones ήταν μέσα στον Αύγουστο του 2021, όπου εθεάθη να περπατάει στους δρόμους του Λος Άντζελες. Ο 27χρονος ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του Τζέικ όπως τον είχαμε συνηθίσει στην σειρά. Πλέον, έχει μακρύ μούσι και χαλαρό στιλ. Μάλιστα, εντύπωση έκανε το γεγονός ότι δεν φορούσε κάποιου είδους υπόδημα αλλά ήταν ξυπόλυτος.

    Two & A Half Men

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles