21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η «μεγάλη αρπαχτή»! Δύο έφηβοι εισβάλλουν στο Apple Store της Νέας Υόρκης και κλέβουν iPhones αξίας 16.000$!

    Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα προϊόντα της Apple κοστίζουν αρκετά χρήματα, ειδικότερα τα iPhones, όπου εξακολουθούν να πωλούνται σε υψηλή τιμή ακόμη και εάν είναι από δεύτερο χέρι. Για αυτό και οι iPhone users κινδυνεύουν λιγάκι παραπάνω να πέσουν θύματα κλοπής. Ωστόσο, δύο κακοποιοί νεαρής ηλικίας αντί για να ληστεύουν απλούς κατόχους iPhone αποφάσισαν μάλλον να πάνε κατευθείαν στην «πηγή», κλέβοντας το Apple Store της Νέας Υόρκης!

    Apple Store 1

    Εάν πιστεύετε ότι αυτό ήταν κάτι δύσκολο, για τους εγκληματίες αποδείχθηκε… παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που είχανε να κάνουν ήταν να ντυθούν με τα ρούχα των υπαλλήλων του Apple Store και στη συνέχεια να… στρωθούν στη “δουλειά”. Τα χαρακτηριστικά ρούχα των υπαλλήλων της Apple μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν παραγγελία από το Internet και οι δύο κλέφτες μπόρεσαν με χαρακτηριστική άνεση να μεταμορφωθούν σε υπαλλήλους του store της Apple και έτσι κατάφεραν να αποσπάσουν 19 iPhones, όπου η αξία τους υπολογίζεται κοντά στις 16.000$! Μάλλον θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τις αρχές να τους εντοπίσουν, ωστόσο η Apple ύστερα από αυτό το συμβάν μάλλον θα πρέπει να ενισχύσει περισσότερο τα μέτρα ασφαλείας των καταστημάτων της ή έστω να προτείνει μία αλλαγή στα ρούχα που φορούν οι υπάλληλοι της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles