21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το υπέρτατο drop test της UAG… Πετώντας ένα iPhone 6 από την στρατόσφαιρα!

    Κατά καιρούς έχουμε δει ορισμένα πιθανά και απίθανα drop tests, τα οποία καταγράφουν τις αντοχές της κάθε συσκευής. Έτσι λοιπόν έχουμε δει να πετούν συσκευές από τον πέμπτο όροφο, από ελικόπτερα και αεροπλάνα, όμως η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχαμε δει να πέφτει μία συσκευή από ύψος… 101.000 ποδιών! Ναι, η UAG στο πλαίσιο της προώθησης των υπερανθεκτικών θηκών της, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα drop test σε iPhone 6 που όμοιο του ομολογουμένως δεν είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν!

     UAG

    Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της UAG δημιούργησαν ένα αερόστατο, στο οποίο προσέθεσαν δύο κάμερες GoPro, ένα GPS και προσάρτησαν την ειδικά διαμορφωμένη θήκη με το iPhone 6. Το αερόστατο ανέβηκε στα 101.000 πόδια μέχρι που το μπαλόνι που συγκρατούσε τον ειδικά διαμορφωμένο μηχανισμό έσπασε και ξεκίνησε η κάθοδος της συσκευής. Εννοείται βέβαια ότι με το που ξεκίνησε η καθοδική πορεία της συσκευής, άνοιξε ένα εφεδρικό αερόστατο, έτσι ώστε να μην γίνει η θήκη με το iPhone 6 μία άκρως επικίνδυνη φλεγόμενη άμορφη μάζα… Παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες δοκιμάστηκε το iPhone 6 τα κατάφερε, «επιβιώνοντας» από παγωμένες θερμοκρασίες, οι οποίες άγγιζαν τους -60 βαθμούς κελσίου, ανέμους που έφταναν τα 110 χλμ./ώρα και τεράστιες πιέσεις. Η προσγείωση όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ήταν ολίγον… άτσαλη, καθώς το αυτοσχέδιο αερόστατο δεν άντεξε, ωστόσο τελικά το iPhone 6 της δοκιμής κατάφερε να επιβιώσει, με μοναδικό πρόβλημα ότι η μπαταρία του είχε αποφορτιστεί από την «ταλαιπωρία» και το εχθρικό περιβάλλον.

    Παρόλο που έγινε για προωθητικούς σκοπούς, το drop test της UAG ήταν άκρως εντυπωσιακό και πετυχημένο! Αναρωτιόμαστε τι άλλο drop test θα σκαρφιστούν στο μέλλον…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles