24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ubisoft: ΑΙ εργαλείο θα βοηθά στους διαλόγους μελλοντικών παιχνιδιών

    Η τεχνητή νοημοσύνη φαίνεται να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα, καθώς οι κολοσσοί της τεχνολογίας έχουν στρέψει όλο το ενδιαφέρον τους στον εν λόγω τομέα. Τώρα, ακόμα μία εταιρεία, η Ubisoft έκανε γνωστές τις προθέσεις της να ενσωματώσει ΑΙ εργαλεία σε μελλοντικά παιχνίδια της. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε το «Ubisoft Ghostwriter», ένα in-house AI εργαλείο που αναπτύχθηκε από το R&D department της εταιρείας, το La Forge.

    «Το Ghostwriter είναι ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε εσωτερικά και στοχεύει να υποστηρίξει τους σεναριογράφους μας δημιουργώντας το πρώτο προσχέδιο για τις συζητήσεις μεταξύ των NPCs – τις φράσεις ή τους ήχους που παράγονται από τους NPCs όταν οι παίκτες αλληλοεπιδρούν με τον κόσμο του παιχνιδιού», αναφέρει η εταιρεία. Η Ubisoft έσπευσε από την αρχή να ξεκαθαρίσει ότι το Ghostwriter δεν αντικαθιστά το συγγραφέα του παιχνιδιού, αλλά στόχος είναι να βοηθήσει την ομάδα να επικεντρωθεί σε σημαντικά σημεία του διαλόγου, αποφεύγοντας τυχόν επαναλήψεις.

    Συγκεκριμένα αναφέρει: “Αυτό το εργαλείο δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τους σεναριογράφους για να οδηγήσει σε πιο ρεαλιστικές αλληλεπιδράσεις με τους NPCs δημιουργώντας παραλλαγές σε ένα κομμάτι διαλόγου. Θα δείτε το πώς οι ομάδες μας θα χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να χειριστούν επαναλαμβανόμενες εργασίες και θα ελευθερώσουν χρόνο για να δουλέψουν σε άλλα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού”.

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Jedi: Survivor: Γνώριμα πρόσωπα επιστρέφουν στο νέο story trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles