13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Μπράβο στη Ubisoft! Δωρίζει 500.000 ευρώ για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων και δίνει δωρεάν το AC: Unity!

    Η πρόσφατη καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων, συγκλόνισε και συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο επιβλητικός ναός της γαλλικής πρωτεύουσας, ένα κτίσμα – σύμβολο όχι μόνο για τους Γάλλους, αλλά και για όλη την ανθρωπότητα είναι από το βράδυ της Δεύτερας «βαριά τραυματισμένος», καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε κατέστρεψε το μεγαλύτερο κομμάτι του, διαλύοντας μάλιστα ολοσχερώς την οροφή και το χαρακτηριστικό βέλος.

    notredame

    Πολλοί επιφανείς Γάλλοι και οικονομικάισχυρές εταιρείες ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και πραγματοποίησαν δωρεές χρημάτων καταβάλλοντας τεράστια ποσά που θα βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση του. Μία από αυτές ήταν και η Ubisoft, η οποία ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει 500.000 ευρώ, ένα ποσό που θα δαπανηθεί για την ανοικοδόμηση της Notre-Dame. Επιπλέον, με στόχο να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερο το κοινό, η Ubisoft αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν την PC version του Assassin’s Creed: Unity, το game της δημοφιλούς σειράς που έχει συνδεθεί με την Γαλλική Επανάσταση. Με το παιχνίδι να εξελίσσεται στο Παρίσι του 18ου αιώνα, οι developers της Ubisoft είχαν εισαγάγει στο παιχνίδι μια full digital αναπαράσταση του εμβληματικού ναού Notre-Dame, για αυτό κι όλος ο κόσμος (κι όχι μόνο οι gamer) μπορούν να κατεβάσουν το Unity και να πάρουν μια γεύση για το πως ακριβώς ήταν η μορφή του εμβληματικού ναού στη διάρκεια της περιόδου της Γαλλικής Επανάστασης. Υπολογίζεται ότι η ανοικοδόμηση και επισκευή της Παναγίας των Παρισίων μπορεί και να κρατήσει ακόμη και δεκαετίες ολόκληρες. Από εμάς πάντως πολλά μπράβο στην Ubisoft!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles