20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ubisoft: Καθυστερεί το Avatar: Frontiers of Pandora μέχρι να γίνει… τέλειο!

    Η Ubisoft αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του επερχόμενου παιχνιδιού Avatar: Frontiers of Pandora, με αποτέλεσμα να μη δούμε το λανσάρισμα του τίτλου μέσα στο 2022, αλλά κάποια στιγμή το 2023 ή το 2024. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία αναβολή παιχνιδιού που ανακοινώνεται, αφού τα τελευταία χρόνια οι συνεχείς αλλαγές στις ημερομηνίες έχουν γίνει η νέα κανονικότητα.


    «Θέλουμε να κάνουμε το Avatar ένα brand στη βιομηχανία των video games», ανέφερε ο CEO της Ubisoft Yves Guillemot, προσθέτοντας: «Είναι σημαντικό για μας να παρουσιάσουμε κάτι που να είναι τέλειο».
    Η εταιρεία ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι Avatar το 2017 και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer το 2021. Φαίνεται ότι στα σχέδια της Ubisoft ήταν να κυκλοφορήσει το Frontiers of Pandora μέσα στο χρόνο, συγκεκριμένα το Δεκέμβριο, μαζί με την πρεμιέρα του Avatar: The Way of Water, όμως τώρα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2023 τουλάχιστον. Η Ubisoft ανέφερε επίσης ότι θα αποκαλύψει το μέλλον του Assassin’s Creed το Σεπτέμβριο.

    Διαβάστε επίσης:

    Με speed run mode και βελτιωμένη AI το remake του «The Last of Us» – Δείτε το video (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles