13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    UHOO: ανέπνευσε καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι σου

    Δυστυχώς στην Ελλάδα, το ποσοστό των καπνιστών που καπνίζουν μέσα στο σπίτι είναι αρκετά μεγάλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο αναπνεύσιμος αέρα να μην είναι καθαρός. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στα σπίτια των μη καπνιστών, σε μικρότερο ποσοστό βέβαια, καθώς πολλοί από εμάς ζούμε σε πόλεις που είναι γεμάτες καυσαέριο και άλλες επικίνδυνες ουσίες. Όταν μιλάμε για καλή ποιότητα αέρα συνήθως εννοούμε τον αέρα της εξοχής. Το uHOO είναι ένας ανιχνευτής ποιότητας του αέρα εντός του σπιτιού, ο οποίος αναλύει, προβάλει και στέλνει ειδοποιήσεις για μια μεγάλη γκάμα βλαβερών ουσιών.

    δφγ

    Το uHOO έχει ξεχωριστούς ανιχνευτές, και όχι έναν μεγάλο ενιαίο κεντρικό ανιχνευτή, για τον εντοπισμό διοξειδίου του άνθρακα, μονοξείδιο του άνθρακα,  όζοντος και πτητικών οργανικών συστατικών (όπως ουσίες που περιέχονται στη μπογιά και στα απορρυπαντικά), έλεγχο της πίεσης του αέρα, της θερμοκρασίας, της σκόνης και της υγρασίας. Όταν η συσκευή εγκατασταθεί και ρυθμιστεί, «διαβάζει» τον αέρα και ανεβάζει την τελική αναφορά μέσω Wi-Fi στο «σύννεφο» και από εκεί την στέλνει μέσω μιας συνεργαζόμενης δωρεάν εφαρμογής στο iOS ή στο Android.

    Μπορείς, δηλαδή, να τοποθετήσεις ένα uHOO σε ένα κεντρικό σημείο του σπιτιού ή του γραφείου σου. Η εφαρμογή στο κινητό μπορεί να διαχειριστεί τα δεδομένα ταυτόχρονα από πολλούς ανιχνευτές του uHOO. Βέβαια, αν το πρόβλημα είναι μεγάλο, μπορούν να τοποθετηθούν περισσότεροι ανιχνευτές μέσα στο σπίτι, οι οποίοι θα ελέγχονται από το ίδιο κινητό.

    Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το uHOO δεν επεμβαίνει στην ποιότητα του αέρα, όπως ένας ανιχνευτής καπνού δεν σβήνει τη φωτιά. Όμως με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να πάρουμε κάποια μέτρα έτσι ώστε να βελτιώσουμε τον αέρα που αναπνέουμε μέσα στο σπίτι μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles