21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Άγνωστο Lumia εμφανίζεται σε κινεζικό site! Είναι αυτό το McLaren;

    Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Microsoft κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα του καταναλωτικού κοινού με μία πραγματικά ισχυρή ναυαρχίδα, η οποία να ξεχωρίζει για τις ασυναγώνιστες δυνατότητες της. Αναμφίβολα, η οικογένεια των Lumia phones είναι πολυπληθής, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά smartphones για όλες τις κατηγορίες και όλα τα βαλάντια., ωστόσο ένα high-end με τα χαρακτηριστικά ναυαρχίδας είναι αυτό που λείπει το τελευταίο χρονικό διάστημα από το line-up της γνωστής εταιρείας.

    Lumia_Possible_McLaren_4

    Πριν από μερικούς μήνες, παράγοντες της αγοράς πίστεψαν ότι αυτή η συσκευή ήταν η συσκευή με κωδική ονομασία  “McLaren“, το οποίο λέγεται ότι θα ήταν ένα παντοδύναμο κινητό το οποίο θα αντικαθιστούσε το Lumia 1020 και θα ξεχώριζε από το γεγονός ότι θα έδινε τη δυνατότητα ελέγχου στο χρήστη του μέσω 3D gestures, βασιζόμενο στην ίδια φιλοσοφία με το Kinect της κονσόλας Xbox. ‘Εκτοτε βέβαια κανείς δεν άκουσε ούτε είδε κάτι αναφορικά με τη φημολογούμενo McLaren, το οποίο μάλιστα λέγεται ότι μάλλον ακυρώθηκε. Παρόλα αυτά, σε ένα κινεζικό site online δημοπρασιών πρόσφατα εμφανίστηκε ένα prototype Lumia phone, το οποίο αρκετοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το “ακυρωθέν” McLaren.

    Lumia_Possible_McLaren_1

    H συσκευή που διατίθεται προς δημοπράτηση φέρει τον εργοστασιακό κωδικό Nokia RM-1052 και στο πίσω μέρος μπορεί κανείς να διακρίνει ότι πρόκειται για μία συσκευή, η οποία δεν είναι προς πώληση. Επιπλέον, η κάμερα του εν λόγω smartphone μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την αντίστοιχη κάμερα του Lumia 1020, ενώ στην info screen του φανερώνει ορισμένα tech specs της συσκευής που φαίνεται να διαθέτει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB μνήμης RAM και display στα 1080p. Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, από τις φωτογραφίες μπορούμε να υποθέσουμε ότι πρόκειται για μία συσκευή η οποία βασίζεται στο αλουμίνιο.

    Lumia_Possible_McLaren_2
    Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά πόσο το κινητό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι όντως τελικά το McLaren, ωστόσο αυτό που καθίσταται σαφές είναι ότι το εν λόγω prototype δείχνει να φέρει τα χαρακτηριστικά μίας αρκετά ισχυρής high-end συσκευής, την οποία μάλλον δεν θα την δούμε ποτέ να κυκλοφορεί στην αγορά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles