17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Unboxing και hands-on με το Huawei P Smart S!

    Ένα από τα πρώτα unboxings της νέας σεζόν αφορά μια πολυ ενδιαφέρουσα συσκευή που θα τοποθετηθεί στη mid-range κατηγορία και ήδη είναι διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα! Το Huawei P Smart S έφτασε στα χέρια μας και φυσικά δε χάσαμε την ευκαιρία να σας ετοιμάσουμε ένα ωραίο βίντεο για το νέο mid-range “fighter” της κινέζικης εταιρείας.

    Το P Smart S είναι το νέο μέλος της οικογένειας P Smart που ήδη μετράει αρκετά μοντέλα, τα τελευταία 2 χρόνια και αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής. Είναι διαθέσιμο σε Midnight Black και Breathing Crystal χρώματα στα €199.

    Η συσκευή έχει γυαλιστερό πίσω μέρος, κάτι που προσφέρει πόντους από πλευράς “αίσθησης” και εμφάνισης. Έχει, όμως, μικρό πάχος και μια εντυπωσιακή πρόσοψη, με οθόνη [b]6,3″, με notch σταγόνα, OLED panel και 20:9 aspect ratio, με ανάλυση FullHD+. Σωστά τοποθετημένα τα τρία φυσικά πλήκτρα του, αρκετά μικρά τα bezels, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται μέσα στην οθόνη.

    Το triple camera module δεν εξέχει πολύ από την πλάτη, ενώ θα βρείτε επίσης audio jack, μια USB Type-C θύρα και την έξοδο του ήχου. Το hybrid SIM/NM card tray δηλώνει το “παρών”, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε φορτιστή 10 Watts, θήκη σιλικόνης, καλώδιο USB και ακουστικά/hands-free, αλλά και το απαραίτητο SIM tray pin.

    Η οθόνη είναι ικανοποιητική για την κατηγορία του P Smart S, το οποίο στο εσωτερικό του έχει το mid-range Kirin 710F, μαζί με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Από πλευράς λειτουργικού τρέχει το Android 10 μαζί με το EMUI 10.1 της Huawei με HMS/AppGallery, ενώ από πλευράς συνδεσιμότητας έχουμε πλήρη υποστήριξη πρωτοκόλλων Wi-Fi, NFC, Bluetooth 5.0 με A2DP και LE, USB OTG και FM ραδιόφωνο.

    Η κύρια triple camera του P Smart S έχει αισθητήρες 48+8+2MP, με τον τρίτο να εκτελεί χρέη depth sensor και τον πρώτο να συνδυάζεται με φακό διαφράγματος f/1.8 και να διαθέτει PDAF και HDR, ενώ μπορεί να κάνει λήψη 1080p video στα 30 ή 60 FPS και φυσικά slow-motion. Το διάφραγμα δε βοηθά ιδιαίτερα τις νυχτερινές λήψεις, εκεί όμως αναλαμβάνει το ισχυρό LED flash, αλλά και οι AI δυνατότητες της κάμερας της συσκευής, όπως και τα διάφορα modes που είναι διαθέσιμα. Ο δεύτερος αισθητήρας συνδυάζεται με ένα ultra-wide angle φακό 120 μοιρών ώστε να “χωρέσετε” τα πάντα στο ίδιο πλάνο!

    Όσο για τη selfie κάμερα, μετά την pop-up του P Smart Pro “επιστρέφουμε” σε μια πιο “παραδοσιακή” λύση μέσα στο notch-σταγόνα, με αισθητήρα 16MP, διάφραγμα φακού f/2.0HDR και δυνατότητα λήψης 1080p video.

    Τέλος, όσον αφορά την αυτονομία του, η μπαταρία των 4.000mAh μπορεί είναι επαρκέστατη θα προσφέρει εύκολα μια μέρα κανονικής χρήσης, μπορεί και 1,5, ανάλογα με τη χρήση.

    Το Huawei P Smart S είναι σαφώς ένα τίμιο mid-ranger που θα καλύψει τις ανάγκες του μέσου χρήστη και σίγουρα αξίζει να έχετε στα υπ’όψιν σας.

    Δείτε το video μας του Huawei P Smart S!
    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles