20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Universal: Θεματικό πάρκο το στοιχειωμένο σπίτι του Stranger Things

    Το Stranger Things επιστρέφει φέτος στο Halloween Horror Nights των Universal Studios, με ένα νέο στοιχειωμένο σπίτι εμπνευσμένο από την τελευταία σεζόν της πρωτότυπης σειράς του Netflix. Το επερχόμενο στοιχειωμένο σπίτι θα μεταφέρει τους επισκέπτες στο Hawkins της Ιντιάνα, όπου θα συναντήσουν τον Vecna, το νέο υπερφυσικό κακό της σειράς, καθώς και ένα σωρό Demobats.

    Σε σχετικό δελτίο τύπου, η Universal δήλωσε ότι το στοιχειωμένο σπίτι με θέμα το Stranger Things «αντικατοπτρίζει τις ανατροπές και τον υπερφυσικό τρόμο της 4ης σεζόν, βυθίζοντας τους επισκέπτες σε μια συγκλονιστική εμπειρία μαζί με χαρακτήρες από τη σειρά, συμπεριλαμβανομένων των Eleven, Max, Eddie και άλλων». Οι καλεσμένοι «θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των θανατηφόρων επιθέσεων του Vecna στους πολίτες του Hawkins», ενώ θα προχωρήσουν μέσα από εμβληματικές σκηνές από την show, όπως το Hawkins Lab, το Creel House και το τερατώδες Mind Lair του Vecna.

    «Από τα πρώτα πλάνα του Stranger Things 4 γνωρίζαμε ότι προοριζόταν να γίνει μια εμπειρία στο Halloween Horror Nights», δήλωσε ο John Murdy, εκτελεστικός παραγωγός του Universal Studiosστα Universal Studios Hollywood. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι θαυμαστές μας θα ζήσουν την κατάρα του Vecna, καθώς αναδημιουργούμε τις εμβληματικές και τρομακτικές στιγμές από τη σειρά», πρόσθεσε η Lora Sauls, βοηθός σκηνοθέτη δημιουργικής ανάπτυξης και σκηνοθεσίας show στη Universal Orlando.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles