21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Unlace: Το κορδόνι που θα… λύσει το χάος των καλωδίων σας

    Ενα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που μπορείτε να συναντήσετε είναι αυτό των καλωδίων, που, ενίοτε, δημιουργούν ένα… “μπλέξιμο” χωρίς τέλος, έναν πραγματικό χαμό που χρειάζεστε χρόνο και… νεύρα για να λύσετε.

    Να, λοιπόν, που ένα νέο project (το οποίο τοποθετήθηκε πρόσφατα και στο kickstarter) έρχεται με σκοπό να λύσει αυτόν τον προβληματισμό σας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο gadget με την ονομασία “Unlace” που δημιούργησαν δύο φίλες, η Cindy και η Dante, οι οποίες, όπως δηλώνουν, λατρεύουν τα iPhones τους, αλλά μισούν τα μπερδεμένα καλώδια των ακουστικών τους. Έμπνευσή τους τα κορδόνια των sneakers τους.

    Πρόκειται, λοιπόν, για ένα πολύχρωμο, ελαστικό, περιστρεφόμενο… κορδόνι το οποίο αναλαμβάνει να διατηρήσει σε τάξη τα καλώδιά σας, ώστε να σταματήσουν να σας οδηγούν στην τρέλα, οπότε τα βλέπετε μπερδεμένα.

    Φυσικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά χωρίς να παθαίνει τίποτα… Είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και ειδικό σύρμα στο εσωτερικό μέρος του ώστε να μπορεί να παίρνει ό,τι σχήμα επιθυμείτε (έχοντας την υφή ενός πραγματικού κορδονιού), ενώ έρχεται σε δύο διαστάσεις (5 και 10 ίντσες) για μικρό και μεγάλο… χαμό καλωδίων, αντίστοιχα.

    Δείτε το video για να ανακαλύψετε περισσότερα για τη χρηστικότητα του Unlace

    Πηγή: Ubergizmo

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles