13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Unlimited Online: νέο πλάνο κινητής με €19.99/μήνα από την Epic

    Δελτίο τύπου

    Ψάχνεις το ιδανικό πλάνο κινητής που να σου ταιριάζει; Τα θες όλα, αλλά δυσκολεύεσαι να τα βρεις; Μην κουράζεσαι άλλο. Η Epic δημιούργησε για ‘σένα το Unlimited Online, το απόλυτο πλάνο κινητής που τα έχει όλα και συμφέρει.

    Θες απεριόριστα GB, λεπτά και SMS, με μία χαμηλή τιμή για πάντα, χωρίς συμβόλαιο και καμία χρονική δέσμευση; Με το Unlimited Online τα έχεις όλα με μόνο €19.99/μήνα, και ταυτόχρονα απολαμβάνεις απεριόριστη, ποιοτική και απρόσκοπτη επικοινωνία παντού με την αξιοπιστία και τη δυναμική του πολυβραβευμένου δικτύου της Epic.

    Απόκτησε τώρα τη μοναδική προσφορά αποκλειστικά online από την ιστοσελίδα της Epic, και ζήσε μία επική εμπειρία επικοινωνίας σε κάθε στιγμή της ζωής σου, με άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης για ότι χρειαστείς, ανά πάσα στιγμή. Όλα με μόνο €19.99/μήνα για πάντα!

    Και για σένα που θες ακόμη περισσότερα, σου προσφέρουμε 3 μήνες δωρεάν με σύνδεση eSim, τη ψηφιακή κάρτα SIM που ενσωματώνεται απευθείας στη συσκευή, προσφέροντας νέες δυνατότητες στο χρήστη, μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια.

    Η προσφορά ισχύει μόνο online με μεταφορά αριθμού ή δημιουργία νέου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.epic.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles