16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Unreal Engine 5: Δείτε τις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ δυνατότητες της, στο απόλυτο next-gen tech demo για το PlayStation 5!

    Βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του 2020 και ήδη οι συζητήσεις για τις next-gen κονσόλες δίνουν και παίρνουν… Μάλιστα, οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να είναι συναρπαστικές για όλους τους fans του gaming, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε τη τελική μορφή του PlayStation 5! Πριν να συμβεί όμως αυτό, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες της νέας κονσόλας της Sony, παρακολουθώντας ένα εκπληκτικό tech demo της Unreal Engine 5, τις νέας εκπληκτικής game engine της Epic, η οποία πρόκειται να αποτελέσει το Α και το Ω στα games της νέας γενιάς.

    Το real-time demo που θα παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί ονομάζεται «Lumen in the Land of Nanite» και πραγματικά θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό με τις φανταστικές τεχνικές δυνατότητες του. Τα εκπληκτικά φωτορεαλιστικά 8Κ γραφικά μπλέκουν τον φανταστικό με τον virtual κόσμο και η εξελιγμένη τεχνική: «Nanite virtualized geometry» επιτρέπει την προσθήκη εκατοντάδων εκατομμυρίων ή και δισεκατομμυρίων πολυγώνων στην Unreal Engine 5, με το τελικό αποτέλεσμα να θυμίζει πραγματικά ακριβή παραγωγή του Hollywood, η οποία ξεχωρίζει για τα απίθανα special effects. Και όλα αυτά σημειώστε ότι σκάνε στην οθόνη σας real-time! Εκτός φυσικά από τα παραπάνω, η τεχνολογία Lumen που θα υπάρχει built-in στην Unreal Engine 5 αναμένεται να επανακαθορίσει τον τρόπο που εμφανίζονται οι φωτισμοί και στον τρόπο με τον οποίο διαθλάται το φως στο virtual περιβάλλον. H Unreal Engine 5 δύναται να υπολογίσει τον φυσικό φωτισμό που υπάρχει σε έναν εικονικό κόσμο από χιλιόμετρα μέχρι… χιλιοστά, δίνοντας τεράστια πλεονεκτήματα στους developers. Μάλιστα, η συγκεκριμένη lighting τεχνολογία «αντιδράει» με real-time τρόπο, δημιουργώντας πρωτοφανή και αληθοφανή σκηνικά!  

     

    Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα και ας αφήσουμε καλύτερα την Unreal Engine 5 να μιλήσει από μόνη της στα δύο videos που ακολουθούν (ένα με τα comments των developers της Epic και ένα απλώς με τα γραφικά του «Lumen in the Land of Nanite»). Ν’ Joy!   

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles