18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Upgrade για τα Windows 8 Pro, μόνο με 39,99 δολάρια

    Κι άλλα καλά νέα από τη Microsoft, καθώς ο Brandon LeBlanc, σε post του στο blog της Windows Team, ανακοίνωσε πως όσοι χρήστες διαθέτουν ήδη Windows XP, Vista ή 7, μπορούν να κάνουν upgrade το λειτουργικό τους στην έκδοση Windows 8 Pro, μόνο με 39,99 δολάρια. Η προσφορά ισχύει από την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού, μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2013.

    Κι αν δεν είστε ο τύπος που του αρέσει να κατεβάζει το λειτουργικό του, αλλά θέλει πιο παραδοσιακά μέσα, όπως ένα DVD παραδείγματος χάριν, κατά την ίδια περίοδο, στα καταστήματα, το DVD των Windows 8 Pro θα πωλείται προς 70 δολάρια.

    Σκεφτείτε καλύτερα το ενδεχόμενο του download, καθώς η Microsoft, στο site www.windows.com θα σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε το αρχείο και να διαχειριστείτε όλη την αναβάθμιση μέσα από τον Windows 8 Upgrade Assistant που θα σας οδηγεί βήμα βήμα στη διαδικασία, τόσο ελέγχου του μηχανήματός σας για το αν πληροί τις προδιαγραφές για να δεχτεί το νέο λειτουργικό, όσο και να εγκαταστήσετε και να παραμετροποιήσετε τα Windows 8 έτσι όπως εσείς θέλετε.

    Κι αν, όσο περιμένετε να κυκλοφορήσουν τα Windows 8,  θέλετε να θυμηθείτε κάποια πράγματα από την εμπειρία μας με τα Windows 8 μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή που κάναμε, εδώ.

    Πηγές: Forbes, Windows Blog

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles