11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    UPPLEVA από την IKEA. Smart TV, ηχοσύστημα και έπιπλο μαζί

    Στα σουηδικά UPPLEVA σημαίνει “βιώνω μία εμπειρία” και αυτό ακριβώς θέλει να σας προσφέρει η ΙΚΕΑ με τη νέα ολοκληρωμένη σύνθεση UPPLEVA που διαθέτει. Μία “έξυπνη” τηλεόραση, ένα ηχοσύστημα, καθώς και το σχετικό έπιπλο, θα αλλάξουν το καθιστικό σας, προσφέροντάς του την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα που αναζητούσατε.

    Η νέα καινοτομία της IKEA ενσωματώνει μία τηλεόραση LED -που δείχνει ωραία ακόμη κι όταν δεν είναι σε λειτουργία- με ενσωματωμένη μνήμη και δυνατότητα πρόσβασης στο Internet, ηχοσύστημα 2.1 με ασύρματο subwoofer και ενσωματωμένο CD/DVD/Blu-ray player και, φυσικά, το σύνθετο έπιπλο που θα τοποθετήσετε τα μηχανήματα και μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, με βάση τις επιλογές της σειράς BESTA.

    uppleva1

    Η τηλεόραση είναι διαθέσιμη σε τέσσερα μεγέθη (46”, 40”, 32” και 24”) σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Έχει ανάλυση Full HD, είναι Wi-Fi ready και υποστηρίζει την ενεργειακή κλάση Α. Χάρη στον αισθητήρα φωτός μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το φωτισμό του χώρου. Να σημειωθεί ότι σε όλες τις τηλεοράσεις, εκτός από το μοντέλο των 24 ιντσών, μπορεί να προσαρμοστεί με ένα κλικ μία κορνίζα στα 4 βασικά χρώματα της σειρά BESTA (μαύρο, λευκό, οξιά και καρυδιά).

    Στην UPPLEVA ένα και μόνο τηλεχειριστήριο μπορεί να ελέγξει όλες τις συσκευές, για τις οποίες να σημειωθεί ότι η ΙΚΕΑ προσφέρει δωρεάν εγγύηση 5 ετών.

    Για τη SMART TV και το ηχοσύστημα της UPPLEVA, η σουηδική αλυσίδα συνεργάστηκε με την TCL, μια πολυεθνική εταιρεία οικιακών ηλεκτρονικών ειδών, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων και συσκευών Blu-ray/DVD στον κόσμο.

    uppleva2

    Όλες τις πληροφορίες για κάθε σύστημα UPPLEVA που μπορείτε να δημιουργήσετε μπορείτε να βρείτε σε αυτό εδώ το link, όπου, όπως θα διαπιστώσετε, έχετε πολλές ξεχωριστές επιλογές, στις ίντσες της τηλεόρασης που θα αγοράσετε, την ύπαρξη ή όχι του ηχοσυστήματος αλλά και το στιλ ή το χρώμα του επίπλου που θα προτιμήσετε. Επιπλέον, έχετε επιλογές σε αξεσουάρ, όπως π.χ. καλώδια HDMI αλλά και μνήμη εγγραφής για TV.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles