16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η επιστροφή των VAIO laptops, στη μετά… Sony εποχή τους

    Τα VAIO δεν ανήκουν πλέον στη Sony, αυτό, ωστόσο, δε συνεπάγεται ότι το brand τους παύει να υφίσταται, έστω και… αυτόνομα. Το relaunch τους, χωρίς τη Sony δίπλα τους, έγινε σήμερα σε εκδήλωση στο Τόκιο, με τους νέους ιδιοκτήτες να αναφέρονται στο γεγονός ότι πρόκειται πλέον για μία “μικρή εταιρεία κατασκευής PC”.

    New-VAIO

    Τα δύο πρώτα laptops με το brand VAIO χωρίς να συνοδεύεται από το λογότυπο της Sony, παρουσιάστηκαν στο event, είναι ωστόσο πανομοιότυπα με τα Pro και Fit μοντέλα που η εταιρεία παρουσίασε πριν έναν ακριβώς χρόνο. Το VAIO Pro έρχεται με οθόνη 11,6 ή 13,3 ιντσών, Intel Core i7, έως 4GB RAM, Windows 8.1 και αυτονομία 11,5 ωρών, ενώ το VAIO Fit διαθέτει οθόνη 15 ιντσών, είναι παχύτερο, αλλά με παρόμοια specs. Και τα δύο ενσωματώνουν Full HD οθόνες τεχνολογίας Triluminos της Sony.

    Οι “νέες” συσκευές θα ξεκινήσουν να πωλούνται σήμερα στην Ιαπωνία, με την εταιρεία να σημειώνει ότι, προς το παρόν, δε σχεδιάζει να πραγματοποιήσει πωλήσεις των φορητών υπολογιστών της εκτός της χώρας. Πολλοί από αυτούς που έχουν αγαπήσει, ωστόσο, το “ιστορικό” brand, το εύχονται, έστω και χωρίς τη Sony πλάι του…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles