17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Valhalla: Οι Βίκινγκς επελαύνουν στο πρώτο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ trailer νέου Assassin’s Creed!

    H Valhalla είναι ο νέος προορισμός όλων των gamers του Assassin’s Creed, το οποίο αποκαλύφθηκε χθες από την Ubisoft σε ένα πολύ ιδιαίτερο ζωντανό online event! Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πρώτο cinematic trailer, το οποίο με μια λέξη ήταν πραγματικά… ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Στο Valhalla, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Eivor, ενός τρομερού πολεμιστή Βίκινγκ, ο οποίος ταξιδέυει στην Αγγλία των σκοτεινών χρόνων του πρώιμου Μεσαίωνα (9ος αιώνας μ.Χ), αναζητώντας ένα νέο σπίτι…

    Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε male ή female χαρακτήρα, ξεκινώντας ένα περιπετειώδες και επικό ταξίδι σε έναν κόσμο όπου η ωμή βία και ο θάνατος βασιλεύουν σε κάθε βήμα. Σύμφωνα με τους developers της Ubisoft, ένα από τα ιδιαίτερα concepts του νέου Asssassin΄s είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να πραγματοποιούν raids, αλλά και να δημιουργούν τη δική τους φατρία, επεκτείνοντας διαρκώς τη δύναμη και την επιρροή τους. Ακολουθώντας ένα δρόμο παρόμοιο με το σούπερ πετυχημένο Odyssey, κάθε επιλογή του παίκτη (είτε επιλέγοντας έναν συγκεκριμένο δρόμο στη μάχη, είτε κάνοντας ένα διάλογο με έναν NPC), θα έχει και συγκεκριμένο αντίκτυπο στα μετέπειτα στάδια της εξέλιξης του story. Για αυτό και οι παίκτες θα πρέπει να σκέφτονται διπλά για το επόμενο βήμα που θα πραγματοποιήσουν στον τεράστιο open-world κόσμο του Valhalla. Επιπλέον, η διασφάλιση των resources που θα εξασφαλίζουν το μέλλον της clan του παίκτη αναμένεται να παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

    Το Valhalla είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στην χριστουγεννιάτικη περίοδο του 2020 για Xbox Series X, PS5, Xbox One, PS4, Stadia και Windows PC (Epic Store και Ubisoft Store) και εάν κρίνουμε από το πρώτο cinematic trailer που μόλις είδαμε, μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά! Καθίστε αναπαυτικά, δυναμώστε την ένταση και απολαύστε!

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles