17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Veiled Solar Charger: Με «άρωμα Κύπρου» ο 1ος ξύλινος φορτιστής στον κόσμο για Tablets & Smartphones!

    Veiled Solar Charger 2

    Με άρωμα Κύπρου έρχεται να ταράξει τα νερά ο 1ος φορητός ξύλινος ηλιακός φορτιστής στον κόσμο, που δημιουργήθηκε από μια κυπριακή εταιρεία με έδρα την Λεμεσό και είναι κατασκευασμένος από υλικά που είναι φιλικα προς το περιβάλλον. Πρόκειται για τον Veiled Solar Charger, που μετά από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η κυπριακή εταιρεία Veiled Group Ltd δημιούργησε μέσω της πλατφόρμας συμμετοχικής ανάπτυξης Kickstarter, και πρόσφατα ανακοινώσε την διάθεση του. Πιο αναλυτικά, ο φορητός αυτός ξύλινος ηλιακός φορτιστής (Powerbank) είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό ξύλο Sapele, ενσωματώνει τεχνολογία ταχείας φόρτισης 3.0, και δίνει τη δυνατότητα για χρήση 24/7 ανεξαρτήτως της κατάστασης του καιρού (αν δηλαδή η ημέρα είναι ηλιόλουστη η συννεφιασμένη). Σχεδιαστικά είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από ένα μικρό notepad, φέρει μπαταρία εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας ζωής, και παρέχει την δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης έως και δύο κινητών συσκευών. Επίσης ο Veiled Solar Charger σταματάει αυτόματα τη λειτουργία του όταν οι συσκευές έχουν πλήρως φορτιστεί, προστατεύοντας έτσι την μπαταρία των συσκευών από φθορά. Είναι συμβατός με όλες τις κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και απενεργοποιείται αυτόματα όταν αποσυνδέεται η προς φόρτιση συσκευή.

    Veiled Solar Charger 1

    Ουσιαστικά, πρόκειται για μια φορητή ηλιακή επαναφορτιζόμενη μπαταρία (powerbank) που συνδέεται με το Smartphone, ή το Tablet σας ή οποιαδήποτε άλλη φορητή συσκευή που υποστηρίζει φόρτιση μέσω USB, και σου επιτρέπει εύκολα να την φορτίσεις. Δεδομένου ότι οι συσκευές Smartphone & Tablet πλέον έχουν πλέον απίστευτες δυνατότητες που καταναλώνουν πολύ ενέργεια, αυτό έχει ως αποτέλεσμα το 50% των χρηστών τους να μένουν από μπαταρία τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, τα Veiled Solar Charger Powerbank ήρθαν για να λύσουν αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τον πιο κομψό και συγχρόνως φιλικό προς το περιβάλλον πρακτικό τρόπο!

    Η κύπρια CEO της Veiled Group Ραφαέλα Αριστείδου μιλώντας στο digitallife.com.cy για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε «Όταν σχεδιάζαμε το Veiled Solar Charger, γνωρίζαμε ότι έπρεπε να ήταν κάτι περισσότερο από απλά μία όμορφη συσκευή. Θα έπρεπε να λειτουργήσει καλύτερα από το οτιδήποτε υπάρχει ήδη στην αγορά, έτσι ώστε κάθε πελάτης να μπορεί να βασιστεί σε αυτό για να φορτίσει είτε κινητό τηλέφωνο, tablet, action camera, iPod είτε άλλες συσκευές». Όπως σημείωσε η κ. Αριστείδου: Από πλευράς υλικών, το ξύλο επιλέχθηκε για το χαμηλό συντελεστή θερμότητας του. Με το ξύλο, η μπαταρία 10,000 mAh του Veiled Solar Charger παραμένει σε μέτρια θερμοκρασία, παρέχοντας μια σταθερή φόρτιση. «Έχουμε ένα μοναδικό, μίνιμαλ σχέδιο σε συνδυασμό με βελτιωμένη απόδοση. Τώρα μπορείτε να βάλετε το εξαιρετικά κομψό ηλιακό φορτιστή σας σε μια τσάντα, να φορτίσετε τις συσκευές σας με άμεσο ηλιακό φως ή να το φορτίσετε μέσω πρίζας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles