20.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Venom 3: Έχουμε νέο τίτλο και ημερομηνία πρεμιέρας

    Η τρίτη ταινία Venom της Sony μόλις έλαβε ένα σημαντικό update. Χτες το βράδυ, η Columbia Pictures ανακοίνωσε ότι ο πλήρης τίτλος του Venom 3 θα είναι Venom: The Last Dance. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα δύο εβδομάδες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, βγαίνοντας στις αίθουσες στις 25 Οκτωβρίου αντί για την 8η Νοεμβρίου.

    Το Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο πρωταγωνιστής της σειράς και παραγωγός Tom Hardy είχε χρησιμοποιήσει τον όρο “Ο Τελευταίος Χορός” σε ένα από τα captions του στα social media σχετικά με την παραγωγή της ταινίας. Οι φήμες τώρα αναφέρουν ότι το Venom: Ο Τελευταίος Χορός θα μπορούσε να είναι η τελευταία εμφάνιση του Hardy ως Eddie Brock / Venom.

    Το Venom: Ο Τελευταίος Χορός θα σκηνοθετηθεί από την Kelly Marcel (Fifty Shades of Grey), η οποία έγραψε και παρήγαγε τις δύο πρώτες ταινίες Venom. Εκτός από τον Hardy, οι Juno Temple και Chiwetel Ejiofor θα ενταχθούν στο καστ. Οι Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal και Hutch Parker είναι παραγωγοί μαζί με τη Marcel και τον Hardy. Οι λεπτομέρειες της πλοκής για το Venom 3 είναι αυτή τη στιγμή άγνωστες, αλλά οι fans υποπτεύονται ότι θα ακολουθήσει το multiversal-hopping του Eddie στις post-credits σκηνές των Venom: Let There Be Carnage και Spider-Man: No Way Home.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles