23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ‘Venom: Let There Be Carnage’: Άνοιγμα $90 εκατομμυρίων – Ρεκόρ για την εποχή της πανδημίας

    Το sequelVenom: Let There Be Carnage” έκανε ένα από τα ‘δυνατότερα’ ανοίγματα που έχουμε δει τον τελευταίο 1,5 χρόνο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Με την ταινία να μετρά έσοδα $90.1 εκατομμυρίων στο αμερικανικό box office, θέτει ρεκόρ για την εποχή του κορωνοϊού.

    Μάλιστα, η νέα ταινία για το αγαπημένο Symbiote, παίζεται αποκλειστικά στις αίθουσες και όχι και online, γεγονός που θα έφερνε ακόμη περισσότερα έσοδα. Το sequel του “Venom”, παρά το γεγονός ότι την παραγωγή υπογράφει η Sony Pictures και όχι η Disney, έκανε μεγαλύτερο άνοιγμα από τα άλλα 2 υπερ-ηρωικά blockbusters της Marvel, “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” και “Black Widow”. Το προηγούμενο ρεκόρ ανοίγματος για την πανδημική εποχή, κράτησε το “Black Widow” με $80 εκατομμύρια σε έσοδα το πρώτο σαββατοκύριακο που έπαιξε.

    O Tom Hardy ως Eddie Brock/Venom στο VENOM: LET THERE BE CARNAGE.

    Το εντυπωσιακό είναι ότι το “Venom: Let There Be Carnage” έκανε καλύτερο άνοιγμα από την πρώτη ταινία του supervillain, που έκανε την πρεμιέρα της το 2018. Το γεγονός αυτό συνάδει και με τις πρώτες κριτικές, που μιλούν για ένα sequel καλύτερο του προκατόχου του. Ωστόσο, παρά τις αρνητικές κριτικές, το ‘Venom’ του 2018 σάρωσε στο box office, με παγκόσμια έσοδα που άγγιξαν τα 870$ εκατομμύρια.

    Το box office του νέου Venom αναμένεται να πάει εξίσου καλά, ωστόσο υπάρχει η περίπτωση της Κίνας – μεγάλου «παίκτη» όσον αφορά τα έσοδα. Η Κίνα, λόγω πανδημίας, δεν έχει προβάλει τα blockbusters της φετινής χρονιάς, γεγονός που πλήττει το παγκόσμιo box office τους κατά δεκάδες/εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

    Δείτε το τρέιλερ του ‘Venom: Let There Be Carnage

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles