16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Venom και Sinister Six οι spin-off ταινίες του Spider-Man!

    Μπορεί η Sony Pictures, που βρίσκεται πίσω από τις ταινίες The Amazing Spider-Man, να έχει ήδη ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει τρίτο και τέταρτο μέρος της σειράς τo 2016 και 2018 αντίστοιχα, παρόλα αυτά τα σχέδια της δεν τελειώνουν εδώ.

    29428948294829

    Η Sony λοιπόν, θέλοντας να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο του γνωστού ήρωα, ανακοίνωσε πως στο μέλλον θα κυκλοφορήσει δύο spin-off ταινίες, όπου η μία θα αφορά τον ίσως μεγαλύτερο villain του Spider-Man, Venom, ενώ η άλλη θα αφορά την ομάδα Sinister Six, όπου είναι μια οργάνωση που συγκεντρώνει τους περισσότερους εχθρούς του Spidey.

    venom_by_cosuin-d4fvw5e

    Σύμφωνα με την Sony, οι Alex Kurtzman και Roberto Orci, που γράφουν ήδη το σενάριο του Amazing Spider-Man 3, θα αναλάβουν το σενάριο του Venom, με τον Kurtzman να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία, ενώ ο Drew Goddard θα γράψει και θα σκηνοθετήσει το Sinister Six. Όλα αυτά πάντως θα γίνουν λογικά μετά την κυκλοφορία του Amazing Spider-Man 3, δηλαδή μετά το 2018, οπότε τα δεδομένα ίσως αλλάξουν μέχρι τότε. Μέχρι στιγμής πάντως ας περιμένουμε την κυκλοφορία του Amazing Spider-Man 2 στις 2 Μαΐου και ας απολαύσουμε για άλλη μια φορά το εκπληκτικό του trailer.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles