14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Viber: “Ξεκλειδώνει” δυνατότητες ΑΙ για το Πάσχα με νέο chatbot

    Η Rakuten Viber ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα αυτό το Πάσχα μέσω ενός νέου chatbot, του AI Chat & Create, που παρέχει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε εργαλεία δημιουργίας κειμένου και εικόνων AI. Ενσωματώνοντας προηγμένα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης, όπως το DALL-E και το Davinci, η εφαρμογή Viber επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κάνουν οποιαδήποτε ερώτηση στο chatbot ή να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητά του σχεδιάζοντας μοναδικές εικόνες.

    Πάνω στην ώρα για το Πάσχα, αυτή η δημιουργικότητα αναμένεται να εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όλους όσοι είναι ακόμη πολύ απασχολημένοι με τη δουλειά τους αυτές τις μέρες και δεν θα έχουν το χρόνο για το παραδοσιακό βάψιμο των αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη. Το έθιμο αυτό των κόκκινων -ή όποιο άλλο χρώμα προτιμά ο καθένας- αυγών είναι ιδιαίτερα αγαπημένο, αλλά την ίδια ώρα παίρνει χρόνο, ενώ δεν είναι πολύ εύκολο και σίγουρα δημιουργεί ακαταστασία στην κουζίνα, με αποτέλεσμα οι νεότερες γενιές να το αποφεύγουν, ακόμη κι αν διασκεδάζουν πολύ να τσουγγρίζουν αυγά το Πάσχα. Για τους millennials και όλους όσοι απλά δεν έχουν το χρόνο και τη διάθεση να βάψουν φέτος αυγά, ή απλά για όσους θέλουν να παινευτούν για την ικανότητά τους να χειρίζονται την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης στέλνοντας εικόνες με εντυπωσιακά, λαμπερά αυγά σε φίλους και συγγενείς, το καινούργιο αυτό chatbot είναι η απόλυτη επιλογή για το φετινό Πάσχα. Απλά του ζητάτε να βάψει τα αυγά σας για εσάς! Η όλη του φιλοσοφία περιστρέφεται γύρω από την απλότητα…

    Για να χρησιμοποιούν τα πιο πρόσφατα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που κατακλύζουν τον κόσμο, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό για κάθε υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης που θέλουν να δοκιμάσουν. Πολλές φορές χρειάζονται και ειδικές τεχνικές γνώσεις σχετικά με το πώς λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη. Καθώς αυξάνεται το ενδιαφέρον για την τεχνητή νοημοσύνη, στόχος του Viber είναι να την κάνει πιο προσιτή και εύκολη στη χρήση. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και εντολές στα ελληνικά για να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους. Το Viber λειτουργεί ως η διεπαφή μεταξύ της πολύπλοκης τεχνολογίας και του χρήστη, επιτρέποντας σε όλους να διασκεδάζουν χρησιμοποιώντας την χωρίς να χρειάζεται να παρέχουν πρόσβαση στο email τους ή να δημιουργούν ξεχωριστό λογαριασμό. Με λίγα μόνο αγγίγματα της οθόνης, οι χρήστες μπορούν να μπουν στο chatbot, να μοιραστούν την τέχνη τους ή να βρουν χωρίς κόπο την απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση.

    Μπορείτε να το βρείτε το AI Chat & Create chatbot είτε από το πεδίο αναζήτησης του Viber, είτε από την οθόνη «Εξερεύνηση». Από εκεί, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο chatbot και αμέσως θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στην τεχνολογία AI στα χέρια τους.

    Δοκιμάστε το κι εσείς σας εδώ: https://vb.me/8ab600

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles