24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Βήμα προς βήμα η διαδικασία για να λάβετε την επιχορήγηση γρήγορου Internet στη Κύπρο

    Τέθηκε από χθες σε εφαρμογή το κυπριακό Σχέδιο επιχορήγησης γρήγορου Internet, συνολικού ύψους 800 χιλιάδων ευρώ – το οποίο καλύπτεται από εθνικούς πόρους – και παρέχει τη δυνατότητα σε πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας να διεκδικήσουν επιχορήγηση, για κάλυψη μέρους του κόστους αγοράς ευρυζωνικών υπηρεσιών ταχύτητας τουλάχιστον 100Mbps. (η επιχορήγηση καλύπτει το 30% της συνολικής αξίας του Προγράμματος Υπηρεσιών και μέχρι ανώτατου ποσού των €30 ανά μήνα για  χρονική περίοδο ενός έτους).

    Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τη διαδικασία βήμα προς βήμα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος Συνδρομητής για να διεκδικήσει την επιχορήγηση του:

    Untitled

    βήμα 1:Επιλέξετε το Πρόγραμμα Υπηρεσιών του Παρόχου που επιθυμείτε από τα διαθέσιμα Προγράμματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Δράσης, κάνοντας αρχικά κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί www.digitalcyprus.gov.cy.

    Βήμα 2: Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Παρόχου για τις λεπτομέρειες του Προγράμματος Υπηρεσιών που σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε μαζί του για να αιτηθείτε το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Υπηρεσιών. 

    βήμα 3: Αίτηση για Επιχορήγηση Σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι, και νοουμένου ότι η υπηρεσία προσφέρεται στην περιοχή κατοικίας, ο Πάροχος κάνει αίτηση μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος για να επιχορηγηθείτε στο Πρόγραμμα Υπηρεσιών που επιθυμείτε. 

    βήμα 4: Ο Πάροχος προχωρά με την διαδικασία εγκατάστασης της υπηρεσίας (Εγκατάσταση Υπηρεσίας) 

    βήμα 5: Ακολούθως ο Συνδρομητής υπογράφει την Υπεύθυνη Δήλωση λειτουργίας του Προγράμματος Υπηρεσιών. (Λειτουργία Υπηρεσίας) 

    βήμα 6: Το ΤΗΕ δύναται να προχωρήσει στον έλεγχο του Προγράμματος Υπηρεσίας σύμφωνα με τους όρους της Δράσης. (Έλεγχος Υπηρεσίας)

    Τέλος, για σκοπούς καταγραφής του ενδιαφέροντος σας, πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles