20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Vine update για χρήστες Windows Phone 8.1

    Το Vine ανακοίνωσε update για τους κατόχους Windows Phone 8.1, με μια σειρά από αλλαγές και νέων χαρακτηριστικών.

    Συγκεκριμένα:

    Οι χρήστες πλέον μπορούν να εισάγουν βίντεο στην εφαρμογή από το κινητό τους, πατώντας το εικονίδιο κάτω αριστερά από την οθόνη καταγραφής.


    Επεξεργαστείτε το Vine video σας, αλλάζοντας την σειρά των κλιπς ή ακόμη και διαγράφοντας αυτά που δεν θέλετε.


    Αποθηκεύστε τα πρόχειρα βίντεό σας, ώστε να επιστρέψετε ξανά στο προσχέδιο σας.

    Επιπλέον, το Vine πρόσθεσε και τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων Vine (βίντεο) με τους Vine φίλους σας. Πατήστε το νέο εικονίδιο πάνω δεξιά προκειμένου να στείλετε ένα Vine μήνυμα (VMs) αλλά και να δείτε τι σας έχουν στείλει. Μπορείτε επίσης να στείλετε και απλό μήνυμα κειμένου.

    Πλέον, μπορείτε να δείτε τον αριθμό προβολής των βίντεό σας (loop count). Η καταγραφή γίνεται μέσω της προβολής του βίντεό σας στην εφαρμογή Vine και στο web, συμπεριλαμβάνοντας και την ενσωμάτωση του βίντεό σας σε άλλα δίκτυα, όπως αυτό του Twitter.

    Μεταξύ των αλλαγών, έγινε και επανασχεδιασμός εμφάνισης των νέων σχετικά με τον λογαριασμό σας, ενημερώνοντάς σας για την πορεία του βίντεό σας, όπως για παράδειγμα αν έχει πολλά likes ή λούπες (loops). Ακόμη, θα ενημερώνεστε και για το πότε κάποιος φίλος δημιουργεί Vine λογαριασμό.

    Οι αλλαγές του συγκεκριμένου update κλείνουν με τη δυνατότητα επιλογής χρώματος του προφίλ σας, μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

    Το ενημερωμένο Vine είναι διαθέσιμο για Windows 8.1 συσκευές στο Windows Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles