22.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    vivo V29 Lite: Ένας «βασιλιάς» στη mid-range κατηγορία που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ακριβές ναυαρχίδες

    Η επιλογή ενός νέου smartphone έχει γίνει αρκετά δύσκολη διαδικασία στις μέρες μας. Στην αγορά κυκλοφορούν αναρίθμητες επιλογές, που έρχονται με διαφορετικό design, πάσης φύσεως χαρακτηριστικά, πολλά μεγέθη και φυσικά μεγάλες διακυμάνσεις στην τιμή. Οι «ναυαρχίδες» σήμερα των εταιρειών καταφέρουν να μας εντυπωσιάζουν. Όμως, το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό και σίγουρα δεν απευθύνονται σε όλους. Τι θα λέγατε όμως να μπορούσατε να αποκτήσετε ένα κορυφαίο mid- range κινητό, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, που διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά που συνήθως βλέπουμε στα high-end μοντέλα;

    Μοναδικό design και αξεπέραστα χαρακτηριστικά

    Μία είναι η εταιρεία που έχει γίνει συνώνυμο της καινοτομίας από τη στιγμή που μας συστήθηκε στην Ελλάδα. Η vivo δε σταματά να μας εκπλήσσει, καθώς κάθε συσκευή που λανσάρει -ανεξάρτητα από την κατηγορία- διαθέτει μοναδικά specs, ενώ ταυτόχρονα οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές για το μέσο καταναλωτή. Τώρα, που το θερμόμετρο «ανεβαίνει για τα καλά», ο Κινεζικός κολοσσός παρουσίασε μια επαναστατική συσκευή που τα έχει… όλα. To vivo V29 Lite 5G είναι ένα κινητό με υπέρκομψο σχεδιασμό, εξαιρετικά πρακτικό, που ανεβάζει σε άλλο level την εμπειρία του χρήστη. Και αν πιστεύετε ότι για να αποκτήσετε ένα smartphone με εντυπωσιακές φωτογραφικές δυνατότητες και πανίσχυρη μπαταρία πρέπει να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην… τσέπη, το V29 Lite 5G έρχεται να αποδείξει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

    Επιδόσεις «μεγατόνων» τώρα σε προσιτή τιμή!

    Η vivo έχει εξοπλίσει την καλοκαιρινή της «άφιξη» με έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695 6nm, ο οποίος θα σας εξασφαλίσει επιδόσεις… «μεγατόνων». Η συσκευή έχει πάχος μόλις 7.89 χιλιοστά και ζυγίζει 177 γραμμάρια. Έρχεται με αποθηκευτική ισχύ 8GB και 8GB RΑΜ/ 256 GB αποθηκευτικού χώρου, δυνατότητα παροχής e-SIM, ενώ η AMOLED οθόνη 120Hz ξεχωρίζει για την απαραίτητη για όλους πλέον δυνατότητα προστασίας ματιών που προσφέρει. Αυτό που αξίζει σίγουρα να αναφερθεί είναι η extra αντοχή στο νερό και τη σκόνη IP54, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που όπως είναι λογικό οι συσκευές χρησιμοποιούνται στην παραλία και περιτριγυρίζονται από τις σταγόνες του νερού και την άμμο.

    Δες τον κόσμο… με άλλα μάτια μέσα από το φακό του V29 Lite 5G

    Το V29 Lite δεν είναι απλώς ένα smartphone που προσφέρει τέλεια αίσθηση στο χέρι, αλλά ένα σημαντικό εργαλείο που θα σας εξασφαλίσει μοναδικές φωτογραφίες σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Στις καλοκαιρινές σας διακοπές σίγουρα δε θα σας προδώσει, αφού η vivo εξασφάλισε για εσάς μια κύρια κάμερα πορτραίτου 64MP με αντικραδασμική λειτουργία, οπίσθια κάμερα 50MP και κορυφαίες λειτουργίες Night Portrait Scene, Bokeh Flare Portrait, Multi-Style Portrait, Flash Portrait και Double Exposure, για κορυφαίες φωτογραφίες από το πρωί ως το βράδυ. Για όσους έχουν… εμμονή με τα video, η λειτουργία Διπλής Προβολής για τη λήψη σκηνών, με παράλληλη χρήση κύριας και οπίσθιας κάμερας 16ΜP, θα είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Ετοιμάσου για εγγραφή εντυπωσιακών video, με την αναλογία κινηματογραφικών διαστάσεων και κινηματογραφικών φίλτρων στις διακοπές σας και δες τον κόσμο με εντελώς… άλλα, νέα ματιά!

    Τέλος, αν ανήκετε στην κατηγορία όσων το κινητό είναι προέκταση του χεριού τους, η μπαταρία σίγουρα δεν είναι κάτι που θα σας απασχολήσει αν το V29 Lite γίνει η επόμενη συσκευή που θα περιέλθει στην κατοχή σας. Αυτό το ξεχωριστό smartphone διαθέτει μπαταρία 5000mAh, με διάρκεια ζωής παραπάνω από μία μέρα χρήσης, ενώ η λειτουργία ταχείας Φόρτισης 44W Flash Charge εξασφαλίζει ότι το κινητό σου θα είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες σε μόλις 30 λεπτά!

    Χρειάζεστε ένα smartphone για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας; Μόλις το βρήκατε! Καλωσορίζουμε το vivo V29 Lite 5G στην Ελλάδα και τα χέρια μας!

    Η συσκευή διατίθεται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles