16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Vodafone Ελλάδος: Επεκτείνει το smart working για εργασία από το σπίτι και εντατικοποιεί τα μέτρα πρόληψης για εργαζομένους και πελάτες

    Το ξέσπασμα του κορωνοϊού μάς έχει φέρει τις τελευταίες ημέρες αντιμέτωπους με μία διαφορετική πραγματικότητα. Το #Menoume_Spiti έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής και ο περιορισμός των μετακινήσεων απαραίτητος. Η Vodafone Ελλάδος είναι από τις εταιρείες, που, από την πρώτη στιγμή, ανταποκρίθηκαν στις νέες ανάγκες, με γρήγορα αντανακλαστικά, καθώς υπήρχαν ήδη οι βάσεις για εργασία από το σπίτι.

    Εμπειρία στο smart working από το …2017, ώστε η προσαρμογή στο #Menoume_Spiti να είναι πιο εύκολη από ποτέ

    Το smart working, το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εργασίας της Vodafone Ελλάδος, εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία από το 2017. Έτσι, η προσαρμογή στα νέα δεδομένα ήταν ακόμη πιο εύκολη, με την εταιρεία να εφαρμόζει ήδη ευρείας κλίμακα εργασία από το σπίτι, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και στοχεύοντας στην προστασία της υγείας των εργαζομένων της.

    Η πλειονότητα των εργαζομένων εργάζεται αυτή τη στιγμή εξ’ αποστάσεως και δημιουργούνται διαρκώς οι συνθήκες ώστε ακόμη περισσότεροι να μεταβούν σε εργασία από το σπίτι. Παράλληλα, έχουν ανασταλεί ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις και εφαρμόζονται εκτεταμένα μέτρα υγείας και ασφάλειας σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, πάντα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών.

    Μέτρα πρόληψης και προστασίας για όλους και απεριόριστη φροντίδα για τις ανάγκες επικοινωνίας μας

    Η Vodafone Ελλάδος έχει θέσει ως προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων και των πελατών της, έτσι έχει εντατικοποιήσει τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο της, στην εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών για την επικοινωνία ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

    Προς αυτή την κατεύθυνση, υποστηρίζει τους συνδρομητές της μέσα από ψηφιακά εργαλεία ώστε να μπορούν να εκτελούν συνήθεις συναλλαγές, χωρίς φυσική παρουσία στο κατάστημα, δεδομένης της σύστασης για περιορισμό των μετακινήσεων.

    Επιπλέον, διευκολύνει την ελληνική οικογένεια με απεριόριστη ψυχαγωγία, αλλά και δυνατότητες μάθησης εξ αποστάσεως, ενώ έχει ήδη ανακοινώσει πρωτοβουλίες και προσφορές για όλους τους συνδρομητές της, καθώς και περισσότερες ενέργειες που ενισχύουν το πρόγραμμα #DigitalSolidarityGR της ελληνικής κυβέρνησης.

    Μπορείτε να διαβάσετε εδώ περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της Vodafone όσον αφορά το #DigitalSolidarityGR

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles