19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Vodafone Εγγύηση Δικτύου: Έκπτωση 5% αν το VDSL σας συγχρονίζει κάτω από 45 Mbps

    Μια νέα υπηρεσία εγκαινιάζει η Vodafone Ελλάδος σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει όσους ταλαιπωρούνται από χαμηλές ταχύτητες στο πακέτο VDSL με τα 50Mbps. Συγκεκριμένα προσφέρει 5% έκπτωση, αν η ταχύτητα είναι κάτω από τα 45Mbps

    vodafone eggiisi diktyou

    H υπηρεσία Vodafone Εγγύηση Δικτύου παρέχεται σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες που έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν προγράμματα VDSL με ταχύτητα 50Mbps.

    Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά από την εταιρεία:

    sublogo“Αν έχεις Vodafone VDSL 50Mbps και δεν είσαι ικανοποιημένος από την ταχύτητα, ενημέρωσε μας συμπληρώνοντας τη συγκεκριμένη φόρμα και εμείς θα σε καλέσουμε για να μετρήσουμε την ταχύτητα συγχρονισμού του μόντεμ σου και να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Η αποζημίωση αντιστοιχεί σε έκπτωση 5% επί του αρχικού παγίου και δίνεται κατόπιν ελέγχου της ταχύτητας συγχρονισμού της σύνδεσής σου. Η ταχύτητα συγχρονισμού αφορά στην ταχύτητα με την οποία επιτυγχάνεται η σύνδεση σου με το δίκτυο σταθερής της Vodafone και δεν ταυτίζεται με την ταχύτητα download. Ταχύτητα συγχρονισμού είναι η ταχύτητα με την οποία επιτυγχάνεται η σύνδεση σας με το δίκτυο σταθερής της Vodafone”.

    Διευκρίνιση:
    Όταν ο εξοπλισμός σας (modem / router) συνδέεται με το Internet προσπαθεί πάντα να επιτύχει την υψηλότερη ταχύτητα μετάδοσης, δηλαδή την ονομαστική ταχύτητα επιτυγχάνοντας παράλληλα ένα αποδεκτό επίπεδο ποιότητας το οποίο θα εξασφαλίζει τη σταθερότητα της σύνδεσης. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται «συγχρονισμός» και διαρκεί κάποια δευτερόλεπτα. Η ταχύτητα «συγχρονισμού» είναι πάντα μικρότερη από την «ονομαστική» ταχύτητα.

    Δείτε εδώ περισσότερα για την “εγγύηση δικτύου” στο site της Vodafone

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles