24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Βόμβα! Αλλάζει ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Adar στη 2η σεζόν του «The Rings of Power»

    Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του «The Lord of the Rings: The Rings of Power» βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και η συνδρομητική υπηρεσία της Amazon, Prime Video, αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο cast.

    Κάτι που σίγουρα θα δυσαρεστήσει τους fans είναι το γεγονός ότι ο Joseph Mawle αποχωρεί και δε θα υποδυθεί το ρόλο του Adar στα επόμενα επεισόδια, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι αυτής της αλλαγής. Πρόκειται για ένα γεγονός αρκετά περίεργο, αφού ο ηθοποιός ήταν εξαιρετικός στο ρόλο και θα ήταν κάπως δύσκολο για την παραγωγή να θέλει να τον αντικαταστήσει. Το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τις φήμες, είναι ότι ο Mawle δεν είναι διαθέσιμος, γιατί έχει άλλα σχέδια.

    Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι 7 νέοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά. Πρόκειται για τους εξής: Gabriel Akuwudike, Yasen ‘Zates’ Atour, Ben Daniels, Amelia Kenworthy, Nia Towle και Nicholas Woodeson.

    Τον αρχηγό των Ορκ, γνωστό και ως Adar, θα υποδυθεί στη 2η σεζόν ο Sam Hazeldine.

    Από την πρώτη ημέρα της πρεμιέρας του, το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» κατάφερε να μεταφέρει τους τηλεθεατές στο μαγικό κόσμο του J.R.R. Tolkien και τη Middle-earth. Τον 1ο κύκλο παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 εκατ. τηλεθεατές, αποτελώντας ένα παγκόσμιο hit. Αναμένεται ο 2ος κύκλος και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον για το κοινό να εξερευνήσει τις νέες προσθήκες στο cast.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει το Wednesday στο Netflix! Εκτόπισε το Stranger Things από την κορυφή (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles