18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Βόμβα! H Tesla σταματάει τις συναλλαγές με BitCoin!

    Όλοι γνωρίζουμε το πόσο μεγάλη επίδραση ασκεί στον κόσμο των cryptocurrency o Elon Musk, καθώς ένα tweet του είναι ικανό να εκτοξεύσει την αξία ενός κρυπτονομίσματος. Αυτό συνέβη τόσο με την περίπτωση της Tesla, η οποία ανακοίνωσε ότι θα δέχεται συναλλαγές σε BitCoin για την αγορά των οχημάτων του, ενώ ένα χαβαλετζίδικο tweet του Elon Musk ήταν αρκετό για να εκτινάξει το Dogecoin.

    Όμως στην οικονομία των cryptocurrencies, τα πάντα είναι εύθραυστα (περισσότερα για τη φύση τους μπορείτε να μάθετε εδώ) και όπως και στη ζωή ότι ανεβαίνει… κατεβαίνει. Για αυτό λοιπόν από ότι φαίνεται η σχέση αγάπης ανάμεσα στη Tesla και στο BitCoin πρόκειται να λάβει τέλος. Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία του Elon Musk πήρε πίσω την απόφαση της, σε ότι έχει ναι κάνει με τη χρήση του BitCoin για την αγορά Tesla αυτοκινήτων και ο Musk παίζοντας για μία ακόμη φορά το χαρτί του Twitter θέλησε να γνωστοποιήσει την παραπάνω απόφαση. Ο κύριος λόγος πίσω από την συγκεκριμένη ιστορία, έχει μάλλον… πράσινες προεκτάσεις, καθώς θεωρεί ότι η τεράστια εξόρυξη BitCoin προκαλεί μόλυνση του περιβάλλοντος και αυτό γιατί προκαλούν αυξημένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, εξαιτίας των τεράστιων ποσών ενέργειας που απαιτούνται.

    Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν η παραπάνω απόφαση θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αξία του BitCoin, προκαλώντας μια ενδεχόμενη πτώση του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles