22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Βόμβα! Στις συζητήσεις Warner Bros. και Peter Jackson για τη νέα τριλογία Lord of the Rings

    Το “The Lord of the Rings” αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise όλων των εποχών. Τα βιβλία του Tolkien έχουν μεγαλώσει ολόκληρες γενιές και η κινηματογραφική μεταφορά τους από τον Peter Jackson θεωρείται απλά… αξεπέραστη. Δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι Warner Bros. θέλει να αναβιώσει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ειδικά σε μια περίοδο που τα remakes κυριαρχούν στη βιομηχανία του θεάματος. Αυτό που προκαλούσε όμως απορία μέχρι τώρα είναι το πως ακριβώς θα αναπτυχθούν νέες ταινίες χωρίς τη συμβολή του super star Peter Jackson!

    Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πριν από λίγο καιρό, η Warner Bros. αποκάλυψε τα σχέδιά της να γυρίσει νέες ταινίες Lord of the Rings, οι οποίες ωστόσο θα περιλαμβάνουν καινούριες ιστορίες και τοποθεσίες της Μέσης Γης που μέχρι σήμερα δεν έχουν δει οι fans. Δημοσιεύματα τότε ήθελαν το Peter Jackson, να κουνά ειρωνικά το κεφάλι του, δείχνοντας να μην πιστεύει στο εν λόγω project. Τώρα όμως “έσκασε” η είδηση!

    Θα μπορούσε ο Peter Jackson να επιστρέψει για να σκηνοθετήσει μια νέα τριλογία ταινιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών; Αυτό φαίνεται να είναι πλέον πιθανό, σύμφωνα με το Variety. Η Pam Abdy, μια από τους επικεφαλής του στούντιο, επισκέφθηκε τον Jackson σε μια προσπάθεια να «αποκαταστήσει τις σχέσεις με τον αρχικό σκηνοθέτη του franchise». Ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, αποκάλυψε ότι οι νέες ταινίες Lord of the Rings ήταν σε εξέλιξη τον Φεβρουάριο του 2023 και ενώ δεν υπήρχαν ακόμη σκηνοθέτες συνδεδεμένοι με το έργο, ο Jackson δήλωσε ότι ήταν ανοιχτός να ακούσει τι σχεδίαζε να κάνει το στούντιο με αυτές. Το δημοσίευμα του Variety αποκαλύπτει επίσης ότι η Warner Bros. προσπαθεί να πάρει πίσω τον Christopher Nolan, ο οποίος έφυγε εν μέρει για τη Universal λόγω διαφορών.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το “The Flash” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles