23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Voyo Mini PC. Τα λιλιπούτεια PC που τα κουβαλάς παντού!

    H κατηγορία των mini PCs δείχνει να γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας προτείνουν ευέλικτα και αποδοτικά PC που μεταφέρονται εύκολα και κυριολεκτικά χωρούν παντού! Η Voyo πρόσφατα παρουσίασε τη δική της πρόταση στον τομέα των μικροσκοπικών PC, η οποία φιλοδοξεί να δώσει λίγο παραπάνω χρώμα στην computing εμπειρία σας!  Voyo Mini PC_1

    Τα Voyo Mini PC που κυκλοφορούν σε διαφορετικά χρώματα, στηρίζονται σε Intel επεξεργαστές της οικογένειας Bay Trail και τρέχουν λειτουργικό Windows 8.1. Οι διαστάσεις των μικρών της Voyo είναι 5x5x0.5 ίντσες και διαθέτουν 2GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, τα Voyo Mini PC χαρίζουν στους mainstream users, τη δυνατότητα παραπάνω επέκτασης του εσωτερικού χώρου με τη χρήση κάρτας microSD, ενώ επιπλέον τα εν λόγω mini PC διαθέτουν έξοδο HDMI, τρεις USB 2.0 ports, μία microUSB θύρα, Wi-Fi υποστήριξη και audio-in θύρα.

    Voyo Mini PC_2

    Τα Voyo Mini PC κυκλοφορούν σε 5 διαφορετικά χρώματα (μπλε, κίτρινο, ροζ, πράσινο και λευκό) και με τιμή κοντά στα 160$, σίγουρα μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον των χρηστών που λατρεύουν το mini computing.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles