16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Βραβείο για το μεγαλύτερο “κορόιδο” του 2020! Gamer αντί για το PS5 παραλαμβάνει έναν… τσιμεντόλιθο!

    Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό το PS5 της Sony βρίσκεται σε έλλειψη, για αυτό και αρκετοί ανυπόμονοι gamers, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τη κονσόλα στο πρώτο της κύμα, μην έχοντας την απαιτούμενη υπομονή, τα σκάνε χοντρά σε… scalpers, πληρώνοντας σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και διπλάσια ή και τριπλάσια παραπάνω χρήματα! Κάπως έτσι λοιπόν την πάτησε και ένας gamer στη Utah των H.Π.Α., μην μπορώντας να περιμένει άλλο, πλήρωσε 878$ (η κανονική τιμή της κονσόλας είναι 499$) για να αγοράσει το PS5 του από έναν scalper που δρούσε στο eBay. Δυστυχώς όμως, τα πράγματα για εκείνον δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά, καθώς το άτομο που προσέγγισε όχι μόνο ήταν μία φορά απατεώνας (εξαιτίας του scalping) αλλά δύο φορές… καθώς αντί για το PS5, έστειλε στον δύσμοιρο gamer έναν… τσιμεντόλιθο!

    Φανταστείτε λοιπόν αυτή τη σκηνή: τον κακομοίρη gamer να μετράει τα δευτερόλεπτα για να ανοίξει το κουτί του PlayStation 5 και όταν πλέον σκίζει με μανία το δέμα, αντί για την κονσόλα της Sony να βρίσκει μέσα έναν… τσιμεντόλιθο. Ναι, δεν σας γελούν τα μάτια σας, ούτε διαβάζετε λάθος, καθώς στη συσκευασία, αντί για την κονσόλα νέας γενιάς είχε ένα μεγάλο τούβλο (το οποίο αυτομάτως μάλλον θα καταχωρηθεί στα Ρεκόρ Guiness ως το πιο ακριβό τούβλο στην ιστορία). To θύμα της απάτης έσπευσε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές της πολιτείας, με τους αστυνομικούς βέβαια να καλούνται τώρα να βρουν τα ίχνη ενός «φαντάσματος», καθώς όπως μπορείτε να φανταστείτε ο δήθεν πωλητής έχει γίνει ήδη καπνός. Όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ο εν λόγω scalper είχε μηδαμινό feedback στο profile του στο eBay, οπότε κάποιος πιο ψαγμένος θα μπορούσε εύκολα να συμπεράνει ότι επρόκειτο για απατεώνα.

    Το δίδαγμα της συγκεκριμένης ιστορίας είναι ότι πολύ απλά δεν πρέπει ΠΟΤΕ να βασιζόμαστε σε απατεώνες, καθώς αυτού του τύπου οι ιστορίες δεν έχουν ευτυχή κατάληξη. Περαστικά στον φίλο μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ελπίζουμε το πάθημα να του γίνει μάθημα…       

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles