16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Βρείτε το εκπληκτικό Philips HTL1190B Soundbar στο Expus.gr

    Απόκτησε εκπληκτικό ήχο virtual surround από την τηλεόρασή σου μέσω ενός μόνο καλωδίου, με αυτό το ηχείο SoundBar της Philips! Εκτός από τις ταινίες, μπορείς επίσης να κάνεις streaming μουσική υψηλής ποιότητας, ασύρματα μέσω Bluetooth.

    HTL1190B_05-A1P-global-001

    Virtual Surround Sound
    Το Philips Virtual Surround Sound παράγει πλούσιο και εντυπωσιακό surround ήχο από ένα σύστημα με λιγότερα από πέντε ηχεία. Ιδιαίτερα εξελιγμένοι αλγόριθμοι χώρου δημιουργούν πιστά αντίγραφα των ηχητικών χαρακτηριστικών που ισχύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον 5.1 καναλιών.

    Bluetooth
    Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας που είναι τόσο σταθερή όσο και υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Η τεχνολογία επιτρέπει την εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείς να παίξεις την αγαπημένη σου μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή laptop, συμπεριλαμβανομένου του iPod ή iPhone με δυνατότητα Bluetooth.

    HTL1190B_05-RTP-global-001

    USB

    Απόλαυσε μουσική MP3 / WMA απευθείας από τις φορητές σου συσκευές μέσω USB.

    5

    Είσοδος ήχου
    Η είσοδος ήχου, σου επιτρέπει να παίξεις εύκολα τη μουσική σου απευθείας από το iPod / iPhone / iPad σου, το MP3 player ή το laptop σου μέσω μιας απλής σύνδεσης. Απλά σύνδεσε τη συσκευή ήχου σου με την υποδοχή AUDIO IN για να απολαύσεις τη μουσική σου με την ανώτερη ποιότητα ήχου του συστήματος οικιακού κινηματογράφου της Philips.

    Βρείτε περισσότερα στο site της Expus

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles