15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Βρείτε τον… Impostor for FREE! Δωρεάν η PC version του Among Us στο Epic Games Store!

    To Among Us της Innersloth πρόκειται για ένα game «φαινόμενο», το οποίο γιγαντώθηκε τη δύσκολη περίοδο του ξεσπάσματος της πανδημίας του COVID-19, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους τρόπους για να περάσει ευχάριστα το lockdown. Σίγουρα ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι δημιουργοί του δεν θα μπορούσαν να φανταστούν την τεράστια επιτυχία του (περισσότερα για το «φαινόμενο» του Among Us μπορείτε να βρείτε εδώ).

    Σε περίπτωση που όλο αυτό το διάστημα ζούσατε σε ένα πυρηνικό καταφύγιο, το οποίο βρίσκεται πολλά μετρά θαμμένο στο έδαφος, το Among Us είναι ένα party game, στο οποίο 4 – 10 παίκτες βρίσκονται επάνω σε ένα διαστημόπλοιο. Ορισμένοι εξ’ αυτών είναι οι Impostors, οι δολοφόνοι δηλαδή που θα πρέπει οι υπόλοιποι να μυριστούν… Εάν δεν τα καταφέρουν, τότε οι δολοφόνοι κερδίζουν και έτσι ο ένας round διαδέχεται τον άλλον. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα παιχνίδι ρόλων, όπου τα απλά φιλειρηνικά μέλη του πληρώματος θα πρέπει να φέρουν εις πέρας μια σειρά από tasks, ενώ οι imposters έχουν ως αποστολή να τους χαλάσουν τα σχέδια. Το παιχνίδι στο PC παίζεται είτε μέσω online, είτε μέσω local WiFi και διαθέτει μπόλικα customization options, για όλους εκείνους τους gamers που επιθυμούν να χαρίσουν μια πιο «προσωπική» πινελιά στο παιχνίδι. Tα καλά νέα είναι ότι το πετυχημένο Among Us είναι δωρεάν πλέον στο Epic Games Store, για αυτό εάν θέλετε να το δοκιμάσετε εσείς και η παρέα σας τώρα είναι η ευκαιρία. Το Among Us θα είναι διαθέσιμο μέχρι την επόμενη Πέμπτη 2/6. Μην το χάσετε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles