20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Βρήκε νέο Superman ο James Gunn! Ο David Corenswet είναι ο επόμενος Clark Kent

    Η νέα ταινία Superman βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το προηγούμενο διάστημα, καθώς οι προθέσεις του James Gunn για καιρό δεν ήταν ξεκάθαρες. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι ο Henry Cavill θα φορούσε ξανά την μπέρτα του δημοφιλούς ήρωα, προκαλώντας ενθουσιασμό στους fans. Γρήγορα όμως έγινε γνωστό ότι το σχέδιο αυτό απορρίφθηκε και η παραγωγή αναζητούσε νέο πρωταγωνιστή. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο διάφορα ονόματα έπεφταν στο τραπέζι, επιτέλους έχουμε τον νέο Άνθρωπο από Ατσάλι!

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα ταινία, που θα κυκλοφορήσει το 2025, θα υποδυθεί ο David Corenswet και θα τον συντροφεύσει, στο ρόλο της Λόις Λέιν, η Rachel Brosnahan. Ο Corenswet γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια. Πρόκειται για ένα «φρέσκο» πρόσωπο που έγινε γνωστό από τους ρόλους του στις σειρές του Ράιαν Μέρφι του Netflix «The Politician» και «Hollywood».

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, το Superman: Legacy αναμένεται να αφηγηθεί την ιστορία του ταξιδιού του Superman, προκειμένου να συμφιλιώσει την κρυπτονική κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Clark Kent από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, καθοδηγούμενος από την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που βλέπει την καλοσύνη ως παλιομοδίτικη. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνω από 500 εκατ. δολάρια τα έσοδα του Diablo Immortal σε ένα χρόνο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles