17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Vrisko.gr: Τώρα και με εφαρμογές για iPhone και Android

    Το Vrisko.gr δημιούργησε το vrisko application για iPhone και Android, βοηθώντας σας έτσι να βρείτε τι υπάρχει γύρω σας, όπου και αν είστε.


    Το vriskoapp είναι ένα σύγχρονο και απαραίτητο εργαλείο αναζήτησης για όλους. Με λιτό σχεδιασμό για ευκολία στη χρήση, καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να βρουν τι υπάρχει γύρω τους. Αναζητείστε εφημερεύοντα φαρμακεία, βενζινάδικα, parking, γιατρούς, καταστήματα ένδυσης αλλά και ό,τι άλλο θέλετε. Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα το πού βρίσκεστε με το που εισέρχεστε σε αυτή. Στην συνέχεια συμπληρώνοντας το “Τι ψάχνετε”, εμφανίζονται στην οθόνη όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας για την περιοχή που βρίσκεστε! Αν πάλι ψάχνετε κάτι σε άλλη περιοχή απο αυτή που είστε μέσω της επιλογής “Αλλού”, συμπληρώστε εκτός από το Τι και την περιοχή που σας ενδιαφέρει.  Τα αποτελέσματα κάθε αναζήτησής σας παρουσιάζονται είτε σε λίστα, είτε πάνω στο χάρτη και περιλαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες για την κάθε επιχείρηση, καθώς και την επιλογή αυτόματης δρομολόγησής σας προς εκεί. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να καλέσετε απευθείας στην επιχείρηση που θέλετε ή να στείλετε email!

    • Η iPhone εφαρμογή του vrisko.gr μετράει ήδη χιλιάδες downloads και βρίσκεται στην κορυφή των προτεινόμενων/δημοφιλέστερων εφαρμογών. Ήδη κυκλοφορεί η νέα έκδοσή της, με βελτιωμένες τις υπάρχουσες υπηρεσίες αλλά και με προσθήκες, όπως τα εφημερεύοντα φαρμακεία.
    • Η Android εφαρμογή έρχεται για να ακολουθήσει την επιτυχία της iPhone, καλύπτοντας έτσι σχεδόν όλους τους χρήστες smartphones.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles