14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Wacom Intuos Pro: Η επόμενη γενιά και σε έκδοση paper!

    Η Ιαπωνική εταιρεία Wacom, προτωπόρος στην τεχνολογία Graphic Tablets, παρουσιάζει τη νέα σειρά επαγγελματικών Graphic Tablets:  τα Wacom Intuos Pro και Intuos Pro Paper.

    H νέα σειρά προσφέρει επιπλέον δυνατότητες και θέτει νέα Standards στον χώρο των Graphic Tablets.   Τα νέα Wacom Intuos Pro διατίθενται σε δύο μεγέθη και σε εκδόσεις Paper, είναι εξαιρετικά λεπτά, συμπαγή και από υλικά υψηλής ποιότητας.

    PTH660_Product_w_Packaging_RGB

    Ο νέος στιλός Wacom Pro Pen 2, που τα συνοδεύει, παρέχει 8192 επίπεδα πίεσης στην ευαισθησία, ανταπόκριση στην κλίση και ουσιαστικά είναι lag-free.

    Η πρωτοποριακή έκδοση Wacom Intuos Pro Paper επιτρέπει να ξεκινήσετε το σκίτσο σας σε χαρτί και να το τελειοποιήσετε ψηφιακά.

    Η έκδοση Pro Paper συνoδεύεται απο ένα αποσπώμενο συνδετήρα και ένα FineTip Pen. Το χαρτί σχεδίασης χρειάζεται απλά να τοποθετηθεί στο graphic tablet. Ενώ σχεδιάζεται στο χαρτί, μια επεξεργάσιμη μορφή του σχεδίου αποθηκεύεται στο graphic tablet. Εννοείται πως σε αυτήν την φάση δεν χρειάζεται το graphic tablet να είναι συνδεδεμένο με Η/Υ.  Αυτό σημαίνει ελευθερία στο να εργάζεστε οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

    IntuosPro_Accessories_Pens_Horiz_RGB

    Μόλις το Intuos Pro Paper συνδεθεί σε έναν υπολογιστή με την εφαρμογή Wacom Inkspace, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δωρεάν βασικές υπηρεσίες του Inkspace για να συγχρονίσετε, αποθηκεύσετε και να εξάγετε τα σκίτσα σας σε ψηφιακά επεξεργάσιμες  μορφές αρχείων.

    Στην συνέχεια με το Wacom Pro Paper, το Wacom Pro Pen 2 και το δημιουργικό λογισμικό στο Mac ή στο PC  σας μπορείτε να τελειοποιήσετε και να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

    PTH660P_IntuosPro_PaperEdition_OverheadView_v1_RGB

    Για την άμεση ανταλλαγή των σκίτσων με άλλους, το Wacom Intuos Pro Paper συνδέεται με οποιαδήποτε συσκευή  iOS ή Android μέσω Bluetooth LE.   Επίσης σχέδια ή σκίτσα μπορούν άμεσα να συγχρονιστούν μέσω Wacom Inkspace app με μια φορητή συσκευή και να επεξεργαστούν σε αυτήν.

    Αν η ροή της εργασίας σας είναι μόνο ψηφιακή, καλύπτεστε από την Standard έκδοση Wacom Intuos Pro.

    Διάθεση  :  AΜΥ ΑΕ

    Τηλ.: 210-6133000

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles