21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Wakanda Forever: Το trailer για το sequel του Black Panther είναι ένας φόρος τιμής στον αδικοχαμένο Chadwick Boseman

    Στο φετινό San Diego Comic-Con επικράτησε ένας μίνι πανικός από ανακοινώσεις σε ότι έχει να κάνει με τις επόμενες ταινίες και σειρές που θα πλαισιώσουν το κινηματογραφικό και «τηλεοπτικό» σύμπαν της Marvel. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε το full χρονοδιάγραμμα των επόμενων παραγωγών, το οποίο θα φτάσει μέχρι τα τέλη του 2025 καλύπτοντας τις Phase 5 και Phase 6 του MCU. Παρόλα αυτά, η ταινία που συγκέντρωσε το περισσότερο ενδιαφέρον δεν είναι άλλη από το Wakanda Forever, η οποία αναμένεται στις 11 Νοεμβρίου και η οποία θα σηματοδοτεί το τέλος της Phase 4 (της φάσης που ξεκίνησε με το Wandavision).

    Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο ειδικό panel της Marvel στο SDCC 2022, το Wakanda Forever αναμένεται να εστιάζει στον Namor (Tenoch Huerta), τον Βασιλιά της Ατλαντίδας, ο οποίος έχει αφήσει το δικό του στίγμα στα comics της Marvel. Οι τεταμένες σχέσεις που έχει με τον Βασιλιά της Wakanda, T’ Challa, σίγουρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κεντρική υπόθεση της ταινίας (ενδεχομένως να είναι εκείνος που αφαιρεί τη ζωή από τον Βασιλιά της Wakanda). Παράλληλα, στη νέα ταινία πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά η Riri Williams, το παιδί – θαύμα, η οποία κατασκευάζει τη δική της ρομποτική στολή ακολουθώντας τα χνάρια του Iron Man και ουσιαστικά μεταμορφώνεται στην Ironheart. Εκτός από τους παραπάνω ήρωες, στο sequel του Black Panther πρόκειται να επιστρέφουν οι Shuri (Letitia Wright), M’ Baku (Winston Duke) και Nakia (Lupita Nyong’o), Everett K. Ross (Martin Freeman), Ramonda (Angela Basset) και Okoye (Danai Gurira).

    Όπως έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό, πρόθεση της Marvel και του σκηνοθέτη Ryan Coogler είναι να μην γίνει recast του χαρακτήρα που υποδυόταν ο αδικοχαμένος Chadwick Boseman, ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο τόσο άδικα πριν από 2 χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος ή κάποια από τους ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες, θα μεταμορφωθεί στον / στην Black Panther. Το δε trailer που προβλήθηκε στο πλαίσιο του SDCC 2022 σκόρπισε ρίγη συγκίνησης, καθώς υπό τους ήχους του αγαπημένου “No Woman, No Cry” και σε ένα κλίμα έντονης συναισθηματικής και συγκινησιασκής φόρτισης απότισε έναν φόρο τιμής στον Chadwick Boseman. Δείτε το παρακάτω…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles