23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το WalkCar είναι το μικρότερο μεταφορικό μέσο

    Μικροσκοπικό, χωράει σε μία τσάντα και μπορείς να ανέβεις επάνω του και να κινηθείς δίχως κόπο. Μιλάμε για το Walkcar, το gadget που έφτιαξαν γιαπωνέζοι μηχανικοί στην Cocoa Motors, το μεταφορικό μέσο που κινείται με την λογική του Segway, δηλαδή απλώς γέρνεις το σώμα προς την κατεύθυνση που θέλεις να πας και εκείνο αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

    walkcar

    Μπορεί εξωτερικά να μοιάζει με έναν φορητό υπολογιστή, στην πραγματικότητα όμως μιλάμε για ένα μεταφορικό μέσο που απλά το ακουμπάς στο δρόμο και με τις τέσσερις ρόδες του σε μετακινεί με ταχύτητα 10 χιλιόμετρα την ώρα σε μία απόσταση έως 12 χιλιόμετρα.
    Το Walkcar μπορεί να σηκώσει βάρος μέχρι 120 κιλά, κινείται με μπαταρία λιθίου που χρειάζεται τρίωρη επαναφόρτιση και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Προς το παρόν το Walkcar είναι ένα πρωτότυπο που λειτουργεί άψογα, αλλά για να τελειοποιήσει το design του και να γίνει ακόμα πιο consumer-friendly θα ακολουθήσει κι αυτό το δρόμο του Kickstarter. Εάν πιάσει το στόχο της χρηματοδότησης το φθινόπωρο, αναμένεται να βγει στην παραγωγή την επόμενη χρονιά με το κόστος του να πλησιάζει τα 800 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles