20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Wannabe Master Chef «ταλαιπωρεί» χωρίς οίκτο το iPhone 12, σε νέο διαφημιστικό spot της Apple!

    H Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο σύντομο διαφημιστικό spot, το οποίο έχει ως στόχο του να αναδείξει την αντοχή του iPhone 12 5G. Το spot είναι αρκετά ευφάνταστο και έχει γεύση από… Master Chef, καθώς εμφανίζει έναν «εκκολαπτόμενο» μάγειρα να επιχειρεί να ετοιμάσει τη συνταγή του, παρακολουθώντας ένα how to video στο iPhone 12. Βέβαια, ο εν λόγω κύριος αποδεικνύεται αρκετά… ατζαμής, καθώς στην προσπάθεια του να ολοκληρώσει το πιάτο του, ρίχνει κάτω το iPhone 12, του πετάει αλεύρι και γάλα, το κόβει κατά λάθος και στο τέλος το ξεπλένει και μία στο νεροχύτη!

    Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο σε μια τέτοια κακοποίηση θα μπορούσε να αντέξει μια οποιαδήποτε ντελικάτη high-end συσκευή όπως το iPhone 12 (μάλλον καλύτερα να μην το δοκιμάσετε στο σπίτι), ωστόσο αναδεικνύει τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από την πλευρά της Apple και αφορούν στην βελτίωση της ανθεκτικότητας των iPhone. Η Apple το 2016 κατάλαβε την ανάγκη για μεγαλύτερη αντοχή στις συσκευές της, για αυτό και τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus ήταν τα πρώτα που διέθεταν IP rating. H εταιρεία με έδρα το Cupertino έχει αναβαθμίσει σημαντικά την waterproof και slashproof προστασία που προσφέρουν τα iPhone 12, ενώ το ανθεκτικό κεραμικό υλικό που περιβάλλει το σώμα τους, προστατεύει σε σημαντικό βαθμό από τις πτώσεις (η Apple κάνει λόγω ότι αντέχει τις πτώσεις 4 φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα παλαιότερα iPhone). Για αυτό και λοιπόν ο wannabe master chef του spot που ακολουθεί δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ…

    https://youtu.be/SCQpOaR3sVo

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles