22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Warner Bros ξαναγυρίζει σκηνές του Suicide Squad για να το κάνει πιο “fun”

    Και όλα αυτά λόγω του Batman v Superman. To έχουμε εμπεδώσει όλοι πλέον πως η μεγάλη σύγκρουση των δύο σούπερ ηρώων δεν κινήθηκε στα υψηλά στάνταρ που περίμενε το κοινό. Μπορεί να έχει φέρει πάνω από 166 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικάνικο box office την πρώτη μόλις εβδομάδα προβολής του, ωστόσο οι πολύ κακές κριτικές που έχει πάρει -μόλις 29% στο Rotten Tomatoes– έχει θορυβήσει τους παραγωγούς. Για ποιο λόγω; Μα επειδή το Suicide Squad καταφθάνει αυτό το καλοκαίρι. Και τους έχει ανησυχήσει τόσο πολύ όπως λέγεται που η Warner Bros κάνει reshoots εκατομμυρίων για να προσθέσει περισσότερα fun χαρακτηριστικά στην ταινία. 

    suicide-squad-reshoots-batman-v-superman-01

    Ήταν πολλοί εκείνοι που παρατήρησαν πως, μέσα σε όλα τα άλλα, το Batman v Superman ήταν υπερβολικά σοβαρό. “Humorless” το χαρακτήρισε ο Kevin Smith, κολλητός του Ben Affleck και εδώ και χρόνια φανατικός των superhero comics, που πρόσθεσε μάλιστα πως δεν μπορούσες να καταλάβεις τι ήθελαν να πουν οι χαρακτήρες.
    Και μπορεί τώρα το trailer του Suicide Squad υπό τους ήχους του “Bohemian Rhapsody” των Queen να ήταν άκρως εντυπωσιακό, ωστόσο κάτι ξέρει και φοβάται παραπάνω η WB για να σπεύσει να ξαναγυρίσει πλάνα. Ίσως όλες οι “light” στιγμές της ταινίας να ήταν συγκεντρωμένες στο trailer και να θέλει να τις πολλαπλασιάσει, συν το γεγονός πως ο David Ayers δεν είναι και ο πιο “fun” σκηνοθέτης που έχει υπάρξει και η φιλμογραφία του, βλέπε Training Day, Harsh Times, End of Watch και Fury, το αποδεικνύει. Φυσικά κάπου εδώ κλείνουμε με το κλισέ, πως όλα θα αποδειχθούν στη μεγάλη οθόνη και ας ελπίσουμε πως το Suicide Squad δεν θα προκύψει και αυτό τόσο “σοβαρό”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles