20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    «We Are Bulletproof»: Με νέο άλμπουμ τον Ιούνιο επιστρέφουν οι BTS

    Η κορεάτικη pop -και ιδιαίτερα το νεανικό συγκρότημα BTS– τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό. Έχουμε δει αρκετές φορές τα τραγούδια τους να “σκαρφαλώνουν” στην κορυφή και να σπάνε τα ρεκόρ προβολών σε πλατφόρμες όπως το YouTube. Οι εξαιρετικά δημοφιλείς BTS, λοιπόν, είναι έτοιμοι για το νέο τους άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου. Το κορυφαίο K-pop συγκρότημα έκανε την ανακοίνωση στο Twitter με ένα ασπρόμαυρο teaser βίντεο που περιλαμβάνει στιγμές από την καριέρα τους και το σύνθημα “Είμαστε αλεξίσφαιροι”.

    Μέχρι στιγμής, το άλμπουμ των BTS δεν έχει επίσημο τίτλο και δεν είναι σαφές εάν το «We Are Bulletproof» αναφέρεται στο άλμπουμ ή σε κάποιο τραγούδι. Οι BTS κυκλοφόρησαν το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους «Be» τον Νοέμβριο του 2020. Το συγκρότημα έκτοτε έχει κυκλοφορήσει δύο επιτυχημένα singles, το “Butter” και το «Permission to Dance».

    Οι BTS έκαναν πρόσφατα προηχογραφημένη εμφάνιση στην τελετή απονομής των Όσκαρ, εξυμνώντας τις αγαπημένες τους ταινίες της Disney και της Pixar, συμπεριλαμβανομένων των «Coco» και «Aladdin».

    Διαβάστε επίσης:

    Nicolas Cage: Αυτός είναι ο λόγος που είπε “όχι” στα Lord Of The Rings και Matrix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles